23948sdkhjf

De tilbyder skræddersyede krydderier

Ny krydderivirksomhed vil blandt andet være med i måltidskasser

I Skanderborg har makkerparret Maria-Louise Beuchert og Aron Hamann etableret en ny krydderivirksomhed med navnet Pure Garden. De skræddersyer økologiske krydderiblandinger til eksempelvis specialbutikker, slagtere og leverandører af måltidskasser.

Pure Garden tilbyder ifølge Aron Hamann sine kunder en totalløsning: Fra indkøb af økologiske krydderier og test af smage over design og valg af emballage til levering af et færdigt produkt – klar til at blive lagt i måltidskassen eller sat på hylden. Ikke mindst satser virksomheden på at udvikle unikke smagsprofiler til kunderne.

- Vi tager varerne hjem til lageret i Skanderborg. Her udvikler vi krydderiblandingerne med stort fokus på smag, udseende, duft og konsistens.
Når recepten er godkendt, blander vi og håndpakker selv i vores udviklingskøkken, som er godkendt til kommercielt brug, fortæller Aron Hamann.

- De store volumener får vi lønproduceret i Danmark. Vi leverer råvarerne og recepten men bruger altså lønproducentens udstyr til at blande og pakke på.
Vores strategi er at tage den store produktionsdel hjem til vores egne lokaler i Skanderborg. Vi har pladsen, men mangler udstyret. Den investering foretager vi i 2019, hvis alt går efter planen, tilføjer han.

Flere års erfaring
Både Maria-Louise Beuchert og Aron Hamann har flere års erfaring fra krydderibranchen - de har været ansat hos virksomhederne W. Oschätzchen i Aarhus og SFK Food, som begge sidenhen blev opkøbt af en fransk koncern og nu er kendt under navnet Solina Danmark.

Begge indehavere af Pure Garden tager sig af den nære kundekontakt, men har også hver deres spidskompetencer. Maria-Louise Beuchert er produktudvikler og kvalitetsansvarlig, og Aron Hamann håndterer supply chain-processen, herunder indkøb, produktion og logistik.

– Pure Garden udspringer af vores begejstring for krydderier og god smag. Vi vil gerne levere lækre sammensætninger af krydderiblandinger, hvor der er taget hensyn til miljøet, og hvor kvaliteten er i højsædet, fortæller Maria-Louise Beuchert.

Krydderierne køber Pure Garden typisk via et leverandørnetværk i Europa, mens specialvarer bliver hentet ind fra hele verden. Hvad angår råvarerne er virksomheden 100 procent økologisk, og den emballage, krydderierne bliver pakket i, er langt hen ad vejen baseret på genanvendelige materialer.

- Vores totalløsning består af sourcing af råvarer, udvikling af smagsvarianter, visuelt design og valg af emballage samt den endelige produktion og pakning. Vores produkter kan om kort tid også købes på en webshop, konstaterer krydderiparret fra Skanderborg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109