23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fremtidens bæredygtige mejeri i fokus

Mejeriforeningen holder konference på Christiansborg

Hvilken rolle spiller mejeriprodukter i fremtidens bæredygtige kost? Hvad bør vi spise for at få næring med mindst muligt klimaaftryk? Hvordan kan vi fremstille denne mad bæredygtigt?

Det er nogle af emnerne på en konference, som Mejeriforeningen 22. november holder på Christiansborg, hvor fødevareeksperter, forskere, ngo’er og politikere kan bidrage og blive klogere.

Udgangspunktet er, at der ifølge FN bor næsten 10 milliarder mennesker på jorden i 2015. Altså flere munde at mætte, men også et behov for at mindske menneskets aftryk på jordens miljø og klima.

Blandt talerne på konferencen er miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, som kaster lys over regeringens ambitioner i forhold til at understøtte en mere bæredygtig fødevareproduktion.

Der bliver også en paneldebat om fremtidens bæredygtige fødevaresektor, med blandt andre Mejeriforeningens formand, Steen Madsen, i panelet.

I forbindelse med konferencen lancerer Mejeriforeningen en ny publikation med tal og perspektiver på, hvordan sektoren arbejder

med bæredygtighed fra jord til bord.

Tilmelding til konferencen kan ske ved at sende en mail til tilmelding@adviceas.dk.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.113