23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hvem gik ud, hvem kom ind - få overblikket her

Ambrosia Group ApS

Jacob Vigsø Hermansen er indtrådt i direktionen hos Ambrosia Group ApS. Samtidig er Ulla Johansson fratrådt som administrerende direktør, men bliver i direktionen. Desuden er Michael Halborg-Bendtsen trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Ambrosia Group er leverandør af drikkevarer til virksomheder og detailhandlen.

Daka Denmark A/S          

Tim Alexander Schwencke er udnævnt til bestyrelsesformand hos Daka Denmark A/S i stedet for Kurt Stoffel. Desuden er Preben Sunke udnævnt til næstformand for bestyrelsen, mens Hendrikus Johannes Antonius van Boxtel er trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Daka Denmark A/S modtager animalske biprodukter fra slagterier, kødindustrien og landbruget.

Det Danske Madhus, Aarhus A/S

Henrik Alifas Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus, Aarhus A/S i stedet for Henrik Solkær, der samtidig er trådt ud af bestyrelsen. Desuden er Mette Nikoline Lei indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Det Danske Madhus tilbereder og leverer mad til ældre i hele landet.

Det Danske Madhus Albertslund A/S

Henrik Alifas Nielsen er indtrådt som administrerende direktør samt i bestyrelsen hos Det Danske Madhus Albertslund A/S i stedet for Henrik Solkær. Henrik Alifas Nielsen er desuden indtrådt som administrerende direktør hos Det Danske Madhus, Silkeborg A/S i stedet for Henrik Solkær. Samtidig er Mette Nikoline Lei trådt ind i bestyrelsen hos Det Danske Madhus, Silkeborg A/S, mens Helle Strandberg Andersen og Henrik Solkær er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Det Danske Madhus tilbereder og leverer mad til ældre i hele landet.

Fakta A/S

Stina Glavind Dalgaard Pedersen er indtrådt som administrerende direktør hos Fakta A/S i stedet for Jan Madsen (kilde: CVR).

Fakta er en dansk discountkæde.

FSG Foods ApS

Mikael Mattias Salenstedt er indtrådt som bestyrelsesformand hos FSG Foods ApS og FS DK ApS i stedet for Henrik Broksø Thulesen. Desuden er Jonas Kingo Schnoor og Michael Lars John Lundin trådt ind i bestyrelsen hos FSG Foods ApS og FS DK ApS, mens Dan Højgaard Jensen, Thomas Meiner Jensen, Jens Peter Klausen og John Peter Lemkow er trådt ud af begge bestyrelsen (kilde: CVR).

FSG Foods ApS er leverandør af sushi-relaterede produkter.

Geia Food A/S

Maria Elisabet Green Karlsson er trådt ind i bestyrelsen hos Geia Food A/S (kilde: CVR).

Geia Food A/S er leverandør af fødevarekoncepter til detailkæder.

HS Pack ApS

Anders Jensen er trådt ind i bestyrelsen hos HS Pack ApS i stedet for Rikke Olesen (kilde: CVR).

HS Pack ApS pakker frugt og grønt i detailpakninger.

Juicorganic ApS

Jacob Vigsø Hermansen er indtrådt som administrerende direktør hos Juicorganic ApS i stedet for Ulla Johansson, og samtidig er Michael Halborg-Bendtsen trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Juicorganic ApS producerer økologiske drikkevarer.

Nisco ApS

Roar Feedt er trådt ind i direktionen hos Nisco ApS i stedet for Dan Jensen, der samtidig er trådt ind i bestyrelsen. Desuden er Jesper Fogtmann unævnt til bestyrelsesformand i stedet for Roar Feedt, mens Janne Leitermeier Årsvoll er trådt ind i bestyrelsen. Samtidig er Christian Windahl Pedersen trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Nisco ApS producerer fødevareingredienser.

Nordic Seaweed ApS

Bjarne Græsbøll Ottesen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Nordic Seaweed ApS (kilde: CVR).

Nordic Seaweed ApS er leverandør af fødevarer med tang.

Norris Print-Tech A/S

Christian Norris og Jacob Norris er indtrådt i direktionen hos Norris Print-Tech A/S, mens Jørgen Norris er trådt ud af direktionen. Jørgen Norris er samtidig udnævnt til bestyrelsesformand i stedet for Norma Klein Norris, der bliver i bestyrelsen. Desuden er Jeppe Norris trådt ind i bestyrelsen (kilde: CVR).

Norris Print-Tech A/S er leverandør af etiketter og stregkodeløsninger.

Peterson Packaging A/S

Klaus Kold er indtrådt som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem hos Peterson Packaging A/S i stedet for Marc Sievers (kilde: CVR).

Peterson Packaging A/S producerer og markedsfører papir- og emballageløsninger – herunder pakkemaskiner.

Smagdanmark.com ApS

Allan Pettersson er indtrådt i direktionen hos Smagdanmark.com ApS i stedet for Jens Peter Hjørnholm Sørensen, der også er trådt ud af bestyrelsen. Samtidig er Laurids Siig Christensen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Allan Pettersson, der bliver i bestyrelsen. Desuden er Henrik Holst Schmidt indtrådt i bestyrelsen, mens Christian Bang Søndergaard er trådt ud fa bestyrelsen (kilde: CVR).

Smagdanmark.com ApS er en portal, der samler fødevaresælgere fra hele landet.

Triple A A/S

Jesper Milegaard Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Triple A A/S, mens Christian Christensen og Lars Christensen er trådt ud af direktionen (kilde: CVR).

Triple A A/S er leverandør af ingredienser baseret på sojaprotein.

Vion Denmark ApS

Maiko van der Meer er indtrådt i direktionen hos Vion Denmark ApS i stedet for Jan de Jonge (kilde: CVR).

Vion er en britisk kødproducent.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11