23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Sjællandere fik pris for ny, spændende filtrering

FoodTech Award gik til lille firma med perspektivrigt membranprincip

Årets FoodTech-messe i Herning åbnede tirsdag med et brag for især Sani Membranes, der i forbindelse med åbningen blev udråbt som vinder af FoodTech Award 2018.

59 produkter var indstillet til prisen, og heraf var syv nomineret til årets FoodTech Award, som gives til den mest innovative og perspektivrige nyhed.

Dommerkomitéens formand, professor Jens Adler-Nissen, præsenterede de syv nominerede og overrakte derefter prisen og 50.000 kroner til stifteren af Sani Membranes, Henrik Hjelmsmark. Allerød-virksomheden får prisen for sit Benchtop Membrane-filter VIBRO-L, et membranfiltreringsprincip.

- Det betyder utrolig meget for os at vinde FoodTech Award. Det er en meget stor cadeau. Prisen kan helt sikkert være med til at åbne nogle døre for os, så andre opdager, at vi findes. Vi er et meget lille firma, og vi har kun været i gang i fem år, så det er vigtigt for os at gøre vores navn kendt i branchen, sagde Henrik Hjelmsmark, der også er virksomhedens direktør.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|instance-web02