23948sdkhjf

Kæmpeprojekt: Her vil To Øl brygge mange øl

Nye arbejdspladser på vej til tidligere Orkla-fabrik

Efter i første omgang at have været hemmelighedsfuld hvad angår købet af en kæmpestor, tidligere fødevarefabrik i Svinninge har bryggerivirksomheden To Øl nu åbnet posen med oplysninger.

I en pressemeddelelse fortæller stifter og direktør Tore Gynther, at To Øl har store planer for de 26.000 kvadratmeter med bygninger, som Orkla indtil 2016 brugte til marmeladeproduktion. Der er tale om den gamle Beauvais-fabrik, som også tidligere har produceret rødkål.

- Svinninge er vores største og mest ambitiøse projekt til dato. I Svinninge samler vi hele vores ølproduktion ét sted. Samtidig vil vi herfra køre al lagerhåndtering, logistik og produktudvikling. Det betyder både, at vi kommer helt tæt på alle led af produktionen, og også at vi nu skal ud og rekruttere medarbejdere til de nye arbejdspladser, sådan et sted medfører. Vi får brug for alt fra teknisk stab over lagermedarbejdere, fødevareingeniører og processoperatører til lokale øl-entusiaster, fortæller han.

En destination i sig selv
To Øl overtager bygningerne ved årsskiftet "for at brygge øl til lokalområdet og den store vide verden", nævner Tore Gynther.

To Øl hører til i den såkaldte craft beer-verden, hvor der brygges potente øl med masser af eksperimenterende smage og større mængder af humle, end man normalt kender fra øllets verden.

Læs også: Det her er de mange muligheders land

Virksomheden blev grundlagt i 2010 og har siden fungeret som et rejsende bryggeri. Det vil sige, at To Øl har brygget på andre bryggeriers tanke – primært i Belgien, men også andre steder i ind- og udland.

Nu vender To Øl snuden mod hjemlandet og bliver for alvor et dansk bryggeri - og altså med base på Vestsjælland, hvor Svinninge-grunden er på 151.000 kvadratmeter.

Læs også: Meget mere end to øl

- Vi vil holde den store grund åben og grøn, så den er tilgængelig som hidtil. Vi vil desuden gøre fabrikken til en destination i sig selv. Vi har en lang række samarbejdspartnere og ølnydere i vores netværk, der vil komme til Svinninge for at se, hvordan vi arbejder, brygger og udvikler os her. Det er tanken at kunne invitere så mange nysgerrige sjæle som muligt indenfor, efterhånden som vi udbygger stedets muligheder. Vi vil naturligvis også gerne stille op til lokale byfester og arrangementer, så alle byens borgere kan få smag for det nye, lokale Svinninge-bryg, fortæller Tore Gynther.


Mere om: To Øl
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Efter massive tab: Ingrediensfabrik lukker

Unibrew i fin form

Mille Food må igen eksportere til Kina

2

Dansk Tang på vej med unik tangfarm

Tidligere Mærsk-topchef får toppost i fødevaregigant

EU-samarbejde kan give over en milliard til danske virksomheder

Nyhedsbrev

15.243 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

EU: Fødevarer fra besatte områder skal mærkes

Online Avis Arkiv

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Carlsberg dropper fodbold-EM

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Ugens grin: Gebyrgribben

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Bifodan nu på amerikanske hænder

Danish Food Clusters direktør stopper

Hartmann får ny formand

Friland har hul igennem til USA

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind en Dynello Accu Winder - Fyns Kran Udstyr

Tjek om din elpris er god

IT hosting udfordringer man skal overveje, når man opgradere

Temaeftermiddag

Nye frekvensomformere fra ABB sikrer vand til lidt af hvert

Vores guide til FALCON by DENIOS

Ringspann® præcision

ODE’s nye højfrekvens magnetventil med lang levetid

Hårdfør teknologi til følsomme emner

Gravlund Industrigummi udvider maskinparken

Findes den ultimative kompressor?

Kom til åbent hus hos European Energy Insurance ApS

Grenå Spåntagning | UR-Robotten er en overskudsforretning

Isomasters servicedøre på lager til omgående levering

Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020

ATyS d M fra Socomec

Azelis vokser igen

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Send til en kollega

0.392