23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til fødevaresektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S O.V. Jørgensen, Hundested Fiskeexport
Anders Arvai (økonomi- og finansdirektør i Ambu A/S) er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Han afløser Birgit Susanne Jørgensen.

Dansk Arbejdsgiverforening
Karoline Klaksvig tiltræder som ny arbejdsmiljøchef den 2. maj 2011. Hun kommer fra en stilling som souschef i Internationalt og Politisk sekretariat i Arbejdsskadestyrelsen, hvor hun bl.a. havde fokus på grundlæggende forandringer af arbejdsskadesystemet.

Dansk Arbejdsgiverforening er hovedorganisation for 13 arbejdsgiverorganisationer på det private arbejdsmarked inden for industri, handel, transport, service og byggeri.

Diageo Denmark A/S
John Gerard Bell er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som formand er Bo Lundberg.

Diageo er koncernen bag en lang række spiritus- og øl-brands; herunder Johnnie Walker, Smirnoff, Captain Morgan, Jose Cuervo, Tanqueray og Guinness.

Foss A/S
Peter Henrik Kürstein-Jensen (adm. direktør i Radiometer Medical ApS) er fratrådt som bestyrelsesformand og er herefter tiltrådt som næstformand. Ny formand er Peter Alexander Foss, der samtidig er udtrådt af direktionen.

Foss udvikler analytiske instrumenter til bl.a. fødevareindustrien.

Kiwi Danmark A/S
Tommy Korneliussen er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen.

Desuden er Sverre Leiro er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Bjarne Sand er indtrådt.

Nærbutikkernes Landsforening
Martin Schjøth tiltræder den 1. maj som adm. direktør. Han kommer fra en stilling som key account manager hos Premier Is Danmark A/S, hvor han har været ansat i 15 år.

Skagerak Fisk ApS
Jana Jaudzeme har afløst Michael Nymark Pedersen som direktør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094