23948sdkhjf

WP Kød skifter navn

Virksomheden relancerer sig selv fra nytår
Roskilde-virksomheden WP Kød er klar til at relancere sig selv med det nye navn Öxneholm - en nyhed, som skal være med til at sætte bæredygtigheden på dagsordenen, fortæller WP Kød i en pressemeddelelse.

- WP Kød A/S har produceret og leveret velsmagende kvalitetskød siden 1972. En af de ting, vi ikke har været så gode til, er at fortælle om alt det, vi gør. Det vil vi råde bod på nu med et nyt navn og en opgradering af salgsafdelingen, samt øge fokus på at spise bedre, men mindre kød, konstaterer den sjællandske kødleverandør.

- Vi erkender nemlig, at kødproduktion er klimabelastende. Nogle af vores kerneværdier har altid været ærlighed og ansvarlighed, og når man som os elsker kød, har vi sat os for at levere det mest smagfulde kød, der kan produceres bæredygtigt. Det er det, vi kalder Öxneholm, og det brand, vi pr. 1. januar 2019 vil markedsføre os under, hedder det også i meddelelsen.

Ifølge virksomheden er der i omstillingen fra WP Kød til Öxneholm iværksat en dynamisk proces med gennemgang af alle produktionsprocesser, eksempelvis el- og vandforbrug, affaldsbehandling og distribution.

- Vi er ikke i mål med alt endnu, men vi har startet en udvikling hen mod at blive en så ansvarlig og miljørigtig leverandør som overhovedet muligt, konstaterer direktør Jesper Ahrnberg.

Roskilde-virksomheden afsætter sine kødprodukter til hotel- og restaurationsbranchen, kantiner, plejehjem, supermarkeder, engrosmarkeder og andre grossister.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062