10 kokke klar til finalen i Årets Kok
Også fem tjenere skal kæmpe i Herning
De kvalificerede sig i weekenden fra semifinalerne i Årets Kok og Årets Tjener og er dermed klar til finalerne i Herning den første weekend i februar. Det skriver horesta.dk.
I semifinalen fik kokkene tre timer til at fremstille en hovedret med fasan som omdrejningspunkt, mens tjenerne skulle bevise deres talenter i blandt andet fadservering, valg af vine til menuer og sammensætning øl og oste, skriver horesta.dk.
De 10 deltagere i finalen om Årets Kok 2019:
Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann
Bendix S. Larsen, Søllerød Kro
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Kristoffer Ringsing, Matrikel 1
Tobias Statager, Restaurant Molen
Marc F. Stockmarr, God Smag
Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus
Benjamin Teilman, Restaurant Babette
Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio
De fem finalister i Årets Tjener 2019:
Karina G. Kannegaard, Restaurant Ti Trin Ned
Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder
Kristine S. Olsen, Restaurant Formel B
Puk M.E. Overgaard, NO 14 Vinbar & Restaurant
Kim Thygesen, Les Trois