23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Også fem tjenere skal kæmpe i Herning

Ti kokke og fem tjenere er nu klar til det endelige opgør om, hvem der er Danmarks bedste.

De kvalificerede sig i weekenden fra semifinalerne i Årets Kok og Årets Tjener og er dermed klar til finalerne i Herning den første weekend i februar. Det skriver horesta.dk.

I semifinalen fik kokkene tre timer til at fremstille en hovedret med fasan som omdrejningspunkt, mens tjenerne skulle bevise deres talenter i blandt andet fadservering, valg af vine til menuer og sammensætning øl og oste, skriver horesta.dk.


De 10 deltagere i finalen om Årets Kok 2019:

Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet

Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann

Bendix S. Larsen, Søllerød Kro

Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned

Kristoffer Ringsing, Matrikel 1

Tobias Statager, Restaurant Molen

Marc F. Stockmarr, God Smag

Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus

Benjamin Teilman, Restaurant Babette

Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio



De fem finalister i Årets Tjener 2019:

Karina G. Kannegaard, Restaurant Ti Trin Ned

Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder

Kristine S. Olsen, Restaurant Formel B

Puk M.E. Overgaard, NO 14 Vinbar & Restaurant

Kim Thygesen, Les Trois

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11