Strynø kan få en småkagefabrik
Tidligere is- og chokoladeproducent har planer for øen
Hvis alt går vel, skulle produktionen kunne komme i gang i løbet af 2019. Det skriver fyens.dk.
- Jeg skal naturligvis tage alle mulige forbehold, og vi er kun i den indledende fase, men målet er at lave Strynø om til en historiefortælling. Der skal simpelthen stå småkager i panden på folk, når talen går på Strynø, siger Per Chantbou til Fyens.
Han forhandler p.t. om køb af en ejendom på Strynø, og han har ansøgt Langeland Kommune om at måtte opføre en ny hal på ejendommen.
Ifølge iværksætteren, der tidligere har etableret produktion af is og chokolade i Danmark, er målet på Strynø "en mindre, intim" produktion af Danish Butter Cookies. Småkagerne skal laves af økologisk smør fra Thise Mejeri, og også de øvrige ingredienser skal være økologiske og danske, skriver fyens.dk.
Målet er med tiden at nå op på 5-10 medarbejdere.