23948sdkhjf

Fremtidsuge sætter spot på fødevarer

Emballage og fremtidens fødevarer blandt emnerne
Den såkaldte event- og branding-uge FutureWeek foregår i denne uge over hele landet, hvor fødevareindustrien er en af de brancher, der er i fokus.

Der bliver i løbet af ugen holdt events om temaer som emballage, insekter og fremtidens fødevareproduktion, Formålet er ikke mindst at belyse den værdi, som klynger og netværk skaber.

- Én af de vigtige ting, som klyngerne og netværkene er sat i verden for, er at adressere fremtidens store udfordringer. Gennem klyngernes aktiviteter får virksomheder inspiration, idéer og nye værktøjer til innovation af fremtidens løsninger. De får også direkte adgang til viden, kompetencer og funding.

- Alt det er med til at gøre, at virksomheder i klynger er langt mere innovative og har en højere produktivitetsvækst end andre virksomheder, siger Bolette van Ingen Bro, direktør i Cluster Excellence Denmark, der er den nationale supportfunktion for innovative netværk og klynger i Danmark.

FutureWeek finder sted over hele landet.

Klyngerne inden for fødevarer har i løbet af ugen fokus på følgende emner:

- Agromek Student Challenge – Innovationskonkurrence (Herning)
- Rundt om emballagen (Aalborg)
- Food & Millennials (Aarhus)
- Fremtidens fødevareproduktion (Kolding)
- Åbent hus – Danmarks første storskala-produktion af insekter (Flemming)

Mere om arrangementerne kan findes her: www.futureweek.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078