23948sdkhjf

Fjerkræslagteri i fremgang

BornPoultry forbedrede resultatet med over én million, men har stadig røde tal på bundlinjen.
Det bornholmske fjerkræslagteri BornPoultry kom ud af 2010 med et underskud efter skat på 3,2 mio. kr., en forbedring i forhold til underskuddet på 4,49 mio. kr. i 2009.

Hovedårsagerne til det dårlige resultat er svigtende resultatet fra egenproduktionen af kyllinger samt en indtjening på parterede produkter, der var under det forventede.

- Vi er naturligvis ikke tilfredse med resultatet i 2010, og ledelsen har nu flyttet fokus tilbage til kerneforretningsområdet, nemlig salg af Bornholmerhaner og Bornholmerkyllinger som heldyr, og fastholder derudover den strategiske plan, der er lagt for selskabet, siger bestyrelsesformand Peter Brandt Koefoed ifølge tidende.dk

Satsninger ventes at give bonus i 2011
Selskabet melder om en positiv effekt af rationaliseringer gennemført i 2010, og forventer på den baggrund både salgsmæssigt og indtjeningsmæssigt bedre resultater i 2011.

- Vi øger fortsat vores ferskvaresalg og med vores nye emballage skulle vi gerne differentiere os yderligere indenfor gourmetsegmentet på det danske marked, siger adm. direktør Jess Hoffmeyer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079