23948sdkhjf

Nemlig.com med nyt kæmpeunderskud

Dagligvareleverandøren vokser fortsat, men fik igen stort millionminus
Nemlig.com sælger stadig mere. Men der bliver samtidigt ansat og investeret i udvidelsen, og det er en af de tungtvejende grunde til, at selskabet stadig taber penge.

Det viser regnskabet for dagligvareleverandøren, der er offentliggjort onsdag.

- Vi har fortsat vores store investeringer i organisationen og står nu bedre rustet end nogensinde til at udleve vores vision om at skabe et bedre liv for danskerne.

- Vi har formået at udvikle vores forretning og blive mere effektive, så vi leverer et resultat på niveau med sidste år, til trods for at vi har budt 200 nye kolleger velkommen, skriver administrerende direktør Stefan Plenge i en pressemeddelelse.

I regnskabsåret, der sluttede med juli, steg omsætningen følge pressemeddelelsen med over 200 millioner kroner til 1,3 milliarder kroner.

Skeler man til regnskabet har det øget bruttofortjenesten - salget minus udgifter til basale råvarer - til 174 millioner kroner fra 93 millioner kroner året før.

Der er dog brugt små 100 millioner kroner mere på løn og personale, hvilket er med til give et minus før skat på 80 millioner kroner mod et underskud på 64 millioner kroner på den post året før.

Ejerkredsen, der tæller Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen, har dog stået klar med penge. Derfor lyder egenkapitalen på 87 millioner kroner efter et tilskud fra moderselskabet på 85 millioner kroner.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078