23948sdkhjf

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Dagrofas cash & carry-virksomhed, S-Engros, har fået skiftet ud i toppen. Og nu vil den nye administrerende direktør Thomas Nielsen sætte ind med en ”stor tocifret millioninvestering”, der skal opgradere S-Engros, skriver Dansk Handelsblad.

– Man kan vist godt sige, at der har været underinvesteret i S-Engros de seneste år. Der har nok i Dagrofa været en bekymring for, hvor vi egentlig skulle hen med den del af virksomheden, siger Thomas Nielsen til Dansk Handelsblad.

S-Engros sælger ikke længere så meget til små købmænd og kiosker – før udgjorde den kundegruppe 80%, men i dag er andelen nede på 40%. Derfor er der satset hårdt på foodservice-segmentet, hvor virksomheden oplever stor vækst.

Den store investering kommer også til at udmønte sig i to nye butikker – én i Silkeborg, der skal åbne næste år, og én der åbner i 2020. Derudover skal butikken i Valby udvides, og der skal investeres i ny køle- og frostanlæg til to yderligere butikker, fortæller administrerende direktør Thomas Nielsen til Dansk Handelsblad.

Kilde: Dansk Handelsblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078