23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner
Cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken, med hovedkvarter i Søborg, opnåede i det seneste regnskabsår sit hidtil bedste resultat - overskuddet før skat endte på knap 5,6 millioner kroner mod 3,5 millioner året før.

Det oplyser Jespers Torvekøkken i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at bruttofortjenesten steg fra 52,5 til 60,5 millioner kroner.

Virksomheden, der tjener sine penge på markedet for frokoster, kantinedrift og selskabsmad, har især kunder i hovedstads- og Aarhus-området, hvor der er kommet en række nye kunder til i årets løb. I det kommende år er der planer om at nå endnu bredere ud geografisk.

Den samlede forretning består af leverance af frokostkuverter til små og mellemstore virksomheder, driften af 33 kantiner samt selskabsmad. Væksten i det seneste regnskabsår kommer fra alle dele af forretningen og har for alvor taget fart med indtagelse af et nyt og meget større køkken i madhuset i Søborg. Det nye køkken er også gearet til vækstforventningerne de kommende år, oplyser Jespers Torvekøkken.

For at imødekomme væksten i det jyske leder virksomheden efter et lignende produktionskøkken i Aarhus-området.

- Vi er meget stolte over, at vi i år kan levere et regnskab, hvor vi ser en markant fremgang både i bruttofortjenesten og resultatet. Det fortæller, at vores koncept holder, når vi hver dag leverer frokoster, der følger vores madtråd – som udgør nerven i det, vi står for. Nemlig at maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø, siger Ronny Saul, administrerende direktør i Jespers Torvekøkken.

Han påpeger også, at virksomheden er kommet langt med en række tiltag inden for madspild, økologi og genanvendelse.

- Vi er i fuld gang med at implementere brugen af nedbrydelig emballage i alle dele af virksomheden, nævner Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af Jesper Holmberg. I dag beskæftiger virksomheden cirka 140 medarbejdere og leverer dagligt over 5.000 frokostkuverter til kunder i hovedstads- og Aarhus-området.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094