23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken vokser videre

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken, med hovedkvarter i Søborg, opnåede i det seneste regnskabsår sit hidtil bedste resultat - overskuddet før skat endte på knap 5,6 millioner kroner mod 3,5 millioner året før.

Det oplyser Jespers Torvekøkken i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at bruttofortjenesten steg fra 52,5 til 60,5 millioner kroner.

Virksomheden, der tjener sine penge på markedet for frokoster, kantinedrift og selskabsmad, har især kunder i hovedstads- og Aarhus-området, hvor der er kommet en række nye kunder til i årets løb. I det kommende år er der planer om at nå endnu bredere ud geografisk.

Den samlede forretning består af leverance af frokostkuverter til små og mellemstore virksomheder, driften af 33 kantiner samt selskabsmad. Væksten i det seneste regnskabsår kommer fra alle dele af forretningen og har for alvor taget fart med indtagelse af et nyt og meget større køkken i madhuset i Søborg. Det nye køkken er også gearet til vækstforventningerne de kommende år, oplyser Jespers Torvekøkken.

For at imødekomme væksten i det jyske leder virksomheden efter et lignende produktionskøkken i Aarhus-området.

- Vi er meget stolte over, at vi i år kan levere et regnskab, hvor vi ser en markant fremgang både i bruttofortjenesten og resultatet. Det fortæller, at vores koncept holder, når vi hver dag leverer frokoster, der følger vores madtråd – som udgør nerven i det, vi står for. Nemlig at maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø, siger Ronny Saul, administrerende direktør i Jespers Torvekøkken.

Han påpeger også, at virksomheden er kommet langt med en række tiltag inden for madspild, økologi og genanvendelse.

- Vi er i fuld gang med at implementere brugen af nedbrydelig emballage i alle dele af virksomheden, nævner Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af Jesper Holmberg. I dag beskæftiger virksomheden cirka 140 medarbejdere og leverer dagligt over 5.000 frokostkuverter til kunder i hovedstads- og Aarhus-området.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

De laver vand om til vegansk ost

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Nyhedsbrev

300 nye produkter på Lidls hylder

Online Avis Arkiv

Tefcold: Vi er totalt ukendte i Danmark

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Nestlé omsatte for 600 milliarder i 2018

Danmark er verdensmestre i forbrug af økologisk mad

Danmark udbygger sit forspring som landet med størst økologisk markedsandel, viser nye globale økotal

Dyrere øl sender Heinekens salg i vejret

Hollandske Heineken, der er verdens næststørste bryggeri, havde fremgang i alle verdens regioner i 2018

Kampen om højtuddannede tager til

DK-Foods fortsætter med at skovle millioner ind

Rekordindtjening i forlænget regnskabsår efter salg til Tulip

Sådan er fødevarebranchen markant ændret om fem år

IBM har kigget i krystalkuglen

Naturli' Foods på vej med 10 nye produkter i år

Joe & The Juices stifter stopper

Kaspar Basse afløses af sin næstkommanderende

Ejerledelse til salg: Få tiden på din side

Hanegal-stiftere vil bygge ny fabrik til 25 millioner

Den skal fremstille økologiske planteproteiner

Verden er vild med dansk økologi

Webseere kan være med i et sanseforsøg

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Ny formue klar til Too Good To Go

Bryghus gør klar til at flytte

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Small Batch Brewery bliver større

Danmark får et feta-rap over nallerne

Wefood fordoblede omsætningen

1

Coop skifter kødbakkerne ud med genbrugsplast

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Slangepumpe fra Axflow gør rensningsanlæg mere effektivt

Branson lancerer en ny generation af ultralydssvejsere

Fiberlasere fra IP Maskiner A/S

Vi redder dit liv med sikkerhed

Mød PALOMAT® på LogiMAT 2019

EFSEN er nomineret til ICE Awards 2019 - Stem på den banebrydende teknologi ICAD®

Energiforbrug reduceres markant med softstarter fra SMC

PCSCHEMATIC Automation: Avanceret kursus (27/2-28/2 2019)

Eksplosionsikret stik og udtag fra Marechal

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Har du husket dit LOGIN?

Flere hundrede liters Adblue tanke

Dorner er blevet UR+ Partner

Emballage med Valentins-budskab

Flemming fejrer 25 år som »Brandmand« i EL:CON

Tørtløbende klovakuumteknologi som effektiv basis ved produktionen af folie

Fra Manicus Teknik præsenteres KTR vind power teknologi

Konkurrence for studerende: Hvad er din vildeste idé til fremtidens grønne smart-cities?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Uden sammenligning – markedets mest fleksible flaskerejser

Kom på besøg hos Gravlund Industrigummi A/S

Lenze servomotorer og motion control i fuldautomatisk produktion af teglste...

JUMO dTRANS T08 xx - Temperaturtransmitter Slim line serie 6 mm

Lad os introducere ICAD® til UV LED på ICE Europe den 12 – 14 marts

Send til en kollega

0.272