23948sdkhjf

Ny fødevarevideo om innovation

Food Innovation Talk fra Aarhus tirsdag formiddag
I rækken af såkaldte Food Innovation Talks streamer Danish Food Cluster tirsdag en halv times tid om innovationsprocesser.

Taleren er denne gang Rolf Bonde Petersen, stifter og direktør hos aarhusianske Effectlauncher, der tilbyder projektstyringsværktøjer. Med sin baggrund fra produktudvikling i blandt andet Arla Foods og Mars Inc. vil han fortælle om de store gevinster, der kan ligge gemt ved at strukturere sine innovationsprocesser. Dette gælder alt fra idé- og produktudvikling til lancering og salg.

Rolf Bonde Petersen vil præsentere nogle cases på virksomheder, som har bevist effekten heraf, og han vil introducere nogle små, relativt simple metoder, hvorved man kan komme i gang med at forbedre sine egne innovationsprocesser.

De internet-baserede Food Innovation Talks er udviklet af Danish Food Cluster i håbet om at gøre alle interesserede i fødevarebranchen klogere. Og ikke kun i Danmark - ambitionerne er, at fødevarefolk fra hele verden ser med, og Danish Food Cluster er godt på vej:

20 lande
Ifølge event manager Thomas Hornbæk Jakobsen fra Danish Food Cluster er de fire første Food Innovation Talks tilsammen blevet set knap 600 gange af seere i 20 forskellige lande.

- Det går rigtig godt med Food Innovation Talks, og vi oplever en god og positiv interesse. Både for at dele viden via platformen, og også for at se med både fra nationale og internationale aktører.

- Blandt andet mødte jeg forleden en portugisisk fødevareklynge, som fortalte, at de følger med hver gang og ser dette som en unik mulighed for at få et indblik i, hvad der foregår i Danmark – og potentielt finde nye partnere og samarbejder, fortæller Thomas Hornbæk Jakobsen.

Danish Food Cluster har allerede tre Food Innovation Talks i pipeline til 2019. Streamingerne bliver løbende lagt i kalenderen på https://danishfoodcluster.dk/events

Tilmelding til den næste Food Innovation Talk tirsdag 18. december klokken 10.30 sker via dette link:
https://danishfoodcluster.dk/event/food-...
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141