23948sdkhjf

Fødevarevirksomheder ser på fremtidens madscene

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

De sætter hinanden stævne til en stribe fødevareworkshops

I Hvidovre er 13 fødevarevirksomheder i gang med at netværke på kryds og tværs som deltagere i en række fødevareworkshops. Her mødes både de internationale virksomheder og de nye iværksættere.

De mange fødevarevirksomheder i Hvidovre laver så forskellige ting som lakrids, flycatering, chokolade, juice, øl og fitnessvenligt mad. 11 af dem - og et par stykker fra nabokommunerne - bruger ikke mindst striben af workshops til at lade sig inspirere af fremtidens tendenser inden for fødevareområdet. Men det handler også om at få nye værktøjer inden for produktinnovation, bæredygtighed, madspild, økologi, brand og emballage.

Workshop-forløbet med navnet Fremtidens Madscene er et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og organisationen Food, der arbejder for at gøre danskerne og omverdenen opmærksomme på den store udvikling, der sker på madfronten i Danmark og Norden.

Virksomhederne mødes i fødevareworkshoppen seks gange i alt og er allerede halvvejs.

Food truck-ejer henter ideer
En af workshopdeltagerne er Anders Malbek, der er helt ny iværksætter og har investeret i en food truck, hvorfra han tilbyder mad inspireret fra de amerikanske byer Louisiana og New Orleans.

- Alle virksomhederne er fra samme branche, men vi kommer fra hver vores gren, og det er utroligt inspirerende. Jeg tror, at vi i løbet af vores seks workshops kan lære rigtigt meget af hinanden, og så skader det jo ikke at blive udfordret lidt af andre, der måske ser tingene fra en lidt anden vinkel end en selv.

- Min food truck-virksomhed er helt ny, der er kun mig til af lave alt, hvad der skal laves, og det kan til tider godt være temmelig meget op ad bakke. Derfor håber jeg, at jeg kan bruge Fremtidens Madscene til også at få luftet mange af de idéer, tanker og udfordringer, der dagligt fylder rigtigt meget, siger Anders Malbek, hvis virksomhed hedder Big Easy.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Kopisucces: Han har solgt 500.000 kaffekapsler på 10 uger

Alkoholfri øl er Carlsbergs nye guldåre

Mistanke: Både gæring og histamin i makrelsalat

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Bryggeri flytter og får udskænkning

Nyhedsbrev

Fødevarevirksomheder ruster sig til hård brexit

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen bag nyt partnerskab i fødevarebranchen

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Ugens grin: Edb-problemer

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Jyske kaffe-nørder sælger over hele verden

FødevareDanmark intensiverer kampen mod lange betalingsfrister

Hov - blåt plast i hakket grisekød

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye planer: Tulip satser stort på færdigretter

Efter fusion: Fiskevirksomhed gearer ned på Fyn og op i Nordjylland

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

1

130 millioner kroner til udvikling af fremtidens fødevarer

Dansk øko-knowhow imponerer i udlandet

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

Dankost bliver til Kraftvaerk FoodTech

Johan Bülows lakrids hitter i luften

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv opdateret på det seneste nye om bioplast

JUMO Vibrotemp

Kundearrangement/ Undervisning ved jpbc

3 x hurtigere pallehåndtering = spar tid

De bedste løsninger med Lenze

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Har du styr på kuglerammen - det har jbpc

EFSEN udvider med flere ICAD® kompetencer

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Handling bag ordene

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle typer materialer

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Må du genbruge dine stregkoder?

Cincoze DS-1200

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

IO-Link: Sensorer og aktuatorer bliver til aktive procesdeltagere i automationsnetværket

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Det fundamentale indenfor automatisering

NYT til fiberrens fra Sticklers

Vil du mestre markedet for plantebaserede fødevarer?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mangler eleverne plads?

Hvad er stærkest: en bulldozer eller en gummiged?

Send til en kollega

0.138