23948sdkhjf

Naturmælk sætter nye rekorder

Overskud og omsætning har aldrig været større
Mejeriet Naturmælk i Sønderjylland løftede i det seneste regnskabsår omsætningen fra 319 millioner til rekordbeløbet 371 millioner kroner, og der blev også sat ny rekord hvad angår overskuddet, som landede på godt 6,5 millioner.

Det skriver JydskeVestkysten.

Også i forrige regnskabsår steg omsætningen med raketfart - fra 254 til 319 millioner - men det skyldtes især, at Naturmælk overtog den sjællandske konkurrent Øllingegaard og dens omsætning. I det seneste regnskab er der tale om ren organisk vækst.

Overskuddet på 6,55 millioner kroner i 2017/18 er langt bedre end året før, hvor der var et minus på knap 2,6 millioner. Dét underskud hang sammen med udgifter i forbindelse med overtagelsen af Øllingegaard.

Osten skal vågne
Mejeridirektør Leif Friis Jørgensen fortæller til JydskeVestkysten, at fremgangen ikke mindst skyldes, at Naturmælk for alvor har fået foden inden for på
coffee-on-the-go-markedet. Masser af kaffeautomater på landets tankstationer er forsynet med Naturmælk-mælk.

Om fremtiden siger han til avisen, at Naturmælk nu vil til at satse mere på oste:

- Jeg har flere gange sagt, at "osten sover", og at vi gerne vil have den del af forretningen til at vokse. De planer har været sat lidt på hold, fordi vi har haft hænderne fulde i forhold til at få Øllingegaard integreret i vores koncept. Men nu har vi ressourcerne til at give den en skalle dér.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093