23948sdkhjf

Maskinernes kabler kan være afgørende for succes

Kabler i høj kvalitet – et ”must” for at sikre stabil produktion i fødevarebranchen

Løbende udvikling med øgede krav til effektivitet, hygiejne og holdbarhed forudsætter produktløsninger af høj kvalitet inden for fødevarebranchen. Dette gælder også de kabler og komponenter, som indgår i de maskiner, der anvendes i produktionen.

– Det er f.eks. helt afgørende, at maskinerne er nemme og enkle at rengøre, siger Johan Eriksson, Business Developer hos LAPP.

LAPP Danmark er en del af den verdensomspændende koncern LAPP Group, som er brancheførende inden for fleksible kabler på det danske marked. Ifølge Johan Eriksson kender de fleste maskinbyggere LAPPs produkter. Det er dog også meget væsentligt for LAPP at nå ud til de virksomheder, som benytter maskinerne, det vil sige de slutkunder, som er de nuværende fødevareproducenter.

– Vi forstår godt, at det kan være tillokkende at bruge et mere prisbilligt alternativ, end hvad vi tilbyder. Men så skal man også have med i regnestykket, hvad det koster at installere produkter af lavere kvalitet på netop kabler og forskruninger på den længere bane. I værste fald kan det handle om personskader, men også produktionsstop med tabt omsætning eller tilbagekaldelse af produkter med deraf følgende negativ omtale for dit varemærke, kan være et uønsket resultat. På den lange bane lønner det sig ganske enkelt altid at vælge produkter af høj kvalitet, som du kan stole på.

 Hygiejne konstant på dagsordenen

Hygiejne er højt prioriteret, når det gælder produktion af føde- og drikkevarer. For at kunne opnå det bedst mulige resultat spiller selve designet af maskindelene en central rolle. Designet på kabler og elkomponenter opdaterers også med jævne mellemrum.

– Det, som er standard i dag, kan sagtens kræve en opgradering ved næste udskiftning af maskine. Udviklingen omkring hygiejne er en løbende proces.

For medarbejderne hos LAPP er det derfor vigtigt både at følge og bidraget til det internationale arbejde for løbende at højne standarden inden for fødevareproduktionen.

– Vi er aktive medlemmer i hollandske ”Safe Food Factory”. Holland ligger langt fremme, når det gælder disse spørgsmål, beretter Johan Eriksson.

 Lange kunderelationer

Hos LAPP strækker vores kunderelationer sig oftest over lang tid, og som kunde får du en løbende og gratis rådgivning, således at du ved hver henvendelse får mulighed for at vælge de optimale produkter til netop dine maskiner.

­­– Nu vil vi give alle Food Supply’s læsere chancen for helt gratis at teste vores kabelserie ROBUST, som med sin høje kemiske resistens klarer selv meget hårde applikationer. Er du interesseret, så er du velkommen til at kontakte Connie Jahn og angive ”Food Supply”, så hjælper vi dig med en gratis prøve.

– Det eneste, vi ønsker fra dig, er, at når du har testet kablerne, så vender du tilbage til os og fortæller, hvad du synes om dem, afslutter Johan Eriksson.

Fakta om LAPP Group:

LAPP Group er en global koncern med stor forsknings- og udviklingsvirksomhed, egen produktion og 40 salgsselskaber over hele verden. I 1957 blev koncernen grundlagt af Oskar Lapp med produktet ÖLFLEX® - verdens første industielt fremstillede industrikabel med farvede ledere. I dag har koncernen 3.800 ansatte og en omsætning på over 1 mia. Euro.

Kilde: LAPP

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08