23948sdkhjf

Ny bøfboss: Jeg kan redde 1.000 job

Gode gæsteoplevelser er nøglen, mener han
Den kommende direktør i Jensens Bøfhus, Anders Nikolaisen, har optimismen i behold, inden han 1. januar sætter sig i direktørstolen hos den Fyn-baserede restaurantkæde.

Han siger ifølge TV2 Fyn, at han er helt sikker på, at han kan redde de 1.000 job, der er tilbage i kæden. Det skal ikke mindst ske via fokus på især én ting: Gode gæsteoplevelser skal få kunderne til at vende tilbage til kæden, som de seneste år har været i dyb krise og siden 2012 har måttet lukke hver tredje restaurant. Der er nu 23 tilbage.

Anders Nikolaisen ønsker ikke over for tv-stationen at spekulere mere i, hvad der er årsag til krisen.

- Der er gået lidt nationalsport i at analysere, hvad der er gået galt i Jensens Bøfhus, så jeg tror, jeg vil holde mig væk fra det. Jeg vil kigge fremad, konstaterer han.

Den nye direktør har tidligere har været ansat som driftsdirektør hos Jensens Bøfhus og kommer nu fra en stilling som kædedirektør hos cafékæden Vivaldi. På posten som topchef afløser han Dorthe Gleie, der stoppede for et par måneder siden efter et års tid i stillingen.

I de seneste uger har den daglige ledelse været lagt i hænderne på det engelske konsulentfirma Anpro, der siden sidste år har været med til at omlægge kæden.

Jensens Bøfhus har de seneste tre år tabt over 300 millioner kroner - senest lød underskuddet i 2017 på 163 millioner. Kæden blev 1. oktober overtaget af ni fynske erhvervsfolk, der tog over efter stifter Palle Skov Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078