23948sdkhjf

Mammen tæt på nyheder i Klovborg

6.000 kvadratmeter skal udnyttes bedre
Mammen Mejerierne, der i foråret 2016 overtog det tidligere Arla-mejeri i Klovborg, er nu snart klar til at gøre yderligere brug af de 6.000 kvadratmeter lokaler.

I første omgang blev en del af arealet taget i brug som lager, og i begyndelsen af næste år bliver der også åbnet et pakkeri og et osteudsalg på stedet.

- Vi har allerede nogle af pakkemaskinerne klar, og i bygningen ud mod Storegade har vi skabt plads til oste-udsalget. Vi har en omsætning på 980 millioner kroner om året, så et oste-udsalg i Klovborg vil måske ikke fylde så meget rent økonomisk, men den slags aktiviteter er en del af vores DNA. For nylig åbnede vi for eksempel vores egen delikatesseforretning, Mammen Ost & Deli i Bjerringbro, fortæller direktør og indehaver Lars Staunbæk til Horsens Folkeblad.

Mammen Mejerierne laver oste i Mammen, Onsild og Drøsbro og sælger både på hjemmemarkedet og til eksport. Ifølge Lars Staunsbæk er der ikke umiddelbart planer om at genoptage fremstillingen af ost i mejeriet i Klovborg, skriver folkebladet.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11