23948sdkhjf

Fynske slagterimaskiner slår pjalterne sammen

Udvikler og producent af slagterimaskiner Ingvald Christensen i Odense på Fyn overtager pr. 1. januar 2019 alle aktiviteter i virksomheden Foldager Automatik, der ligeledes har specialiseret sig i maskiner til fødevareindustrien heriblandt slagterimaskiner.

Det sker som et led i Ingvald Christensens plan om at styrke virksomhedens profil og serviceafdeling.

- Vi er glade for købet af Foldager Automatik. Deres forretning, struktur og medarbejderstab passer perfekt ind i vores planer og ønske om et stærkere serviceteam. Vi går en meget spændende tid i møde, hvor vi allerede fra årsskiftet bliver til én enhed, siger den administrerende direktør hos Ingvald Christensen, Jesper Mayland Christensen, som bliver administrerende direktør for hele molevitten, når selskaberne efter nytår samler sig på Ingvald Christensens nuværende adresse i Odense.

I forbindelse med overtagelsen overgår alle aktiviteter og medarbejdere til Ingvald Christensen. Den nuværende direktør for Foldager Automatik Michael Fløjborg indlemmes i ejerkredsen i Ingvald.

- Det er den absolut bedste måde at fremtidssikre os på. Vi bliver ikke kun stærkere på service; vi bliver stærkere i alle facetter - det gælder både udvikling, salg og service af slagterimaskiner til det danske erhvervsliv. I Foldager Automatik er vi meget glade og begejstret for at blive en del af Ingvald, siger Michael Fløjborg.

Efter sammenlægningen af virksomhederne runder Ingvald Christensen 10 ansatte. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094