23948sdkhjf

Dankost bliver til Kraftvaerk FoodTech

Softwareudvikleren Dankost, der koncentrerer sig om løsninger til fødevarebranchen, har skiftet navn til Kraftvaerk FoodTech,

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi skifter navn fra Dankost til Kraftvaerk FoodTech af to primære årsager. Dels forankrer vi partnerskabet med Kraftvaerk Group, som Kraftvaerk FoodTech er en del af. Dels får vi med navneskiftet mulighed for i langt større grad at kunne markedsføre Dankost som ét produkt på niveau med andre produkter, siger Kraftvaerk FoodTechs direktør, Rostislav Semenov.

- Vores softwareprogram Dankost Pro har siden 1990’erne tilgodeset fødevarebranchens behov og anvendes i dag af mere end 200 fødevareproducenter i Norden. Vi ved, hvad der rør sig, og hvad der er behov for i kantinen, i storkøkkenerne, på hotellerne og på hospitalerne. Nu vil vi omsætte den viden til nye services og ydelser, der kommer borgere, brugerne og patienter til gode. Når man er den største, skal man også turde gå forrest og investere i at udnytte det digitale potentiale, uddyber han.

Trenden i fødevareindustrien er ifølge direktøren anvendelse af mere og mere avanceret teknologi, herunder fødevareapplikationer og solide softwareløsninger.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11