23948sdkhjf

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

SPX Flow Technology får i næste måned nye lokaler på Pasteursvej i det nordlige Silkeborg. Det skriver Midtjyllands Avis.

De omtrent 150 medarbejdere flytter fra den hidtidige administrationsbygning på samme adresse til renoverede lokaler i den del af virksomheden, hvor der tidligere var lager og tavleproduktion. Dermed får virksomheden opfyldt et ønske om at lade ingeniører og produktionsansatte arbejde nærmere hinanden i hverdagen.

- Efter planen overtager vi det nye i midten af februar, hvorefter vi skal bruge en god måneds tid på at flytte alle arbejdspladserne, fortæller Michael Vembye, administrerende direktør i SPX Flow Technology Danmark til Midtjyllands Avis.

5000 ledige m2
Virksomhedens flytning betyder, at der til foråret bliver et ledigt erhvervslejemål med over 5000 kvadratmeter kontorer og mødelokaler på adressen i det nordlige Silkeborg.

Det store ejendomskompleks ejes i dag af ejendoms-og udviklingskoncernen KPC i Herning, der via en erhvervsmæglerforretning er gået i gang med at kigge efter nye lejere til de kontorer, SPX rykker ud af.

Håbet er at finde en enkelt lejer, alternativt dele ejendommen op og udleje huset i mindre etaper på mindst 400 kvadratmeter.

Kent Vendeltorp Pedersen, ejendoms- og administrationschef i KPC, oplyser til avisen, at man forventer at kunne få nye lejere ind på Pasteursvej fra omkring 1. april.

Kilde: https://www.mja.dk/artikel/kmpe-kontorko...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079