23948sdkhjf

Nye planer: Tulip satser stort på færdigretter

Overtager hele kapaciteten hos Djurs Convenience Food

Tulip Food Company overtager med øjeblikkelig virkning hele kapaciteten hos Djurs Convenience Food i Auning øst for Randers.

Det sker for at satse stort på convenience og nye måltidsløsninger, oplyser Tulip i en pressemeddelelse.

Tulip Food Company har i mange år lavet frosne færdigretter, men lancerer nu en stribe kølede færdigretter under brandet Den Grønne Slagter i et omfattende samarbejde med Djurs Convenience Food.

Satsningen på netop convenience og måltidsløsninger er en del af Danish Crown-koncernens 4WD-strategi, og ambitionerne er tårnhøje. Tulip Food Companys målsætning er således at nå en årlig omsætning i convenience-segmentet på 500 millioner kroner inden den nuværende strategiperiodes udløb i 2023.

Nye standarder
- Vi ved, at danskerne i høj grad efterspørger hjælp og nemme løsninger i køkkenet, og at mere end halvdelen af forbrugerne anvender mindre end en halv time på at forberede aftensmaden i hverdagen.

- Som en af Danmarks førende fødevareleverandører går vi nu mere offensivt ind på convenience-markedet med en ambition om at sætte nye standarder for retter, der er til at både håndtere og betale for den brede befolkning – og i samarbejdet med Djurs Convenience Food har vi fundet den perfekte partner til at positionere os som en ledende aktør i et marked i stor vækst, siger Tulip Food Companys direktør for det danske marked, Jakob Skovgaard.

Første stribe af produkter lanceres under brandet Den Grønne Slagter og byder på en serie kølede færdigretter, hvor forbrugeren kun skal stå for tilbehøret som eksempelvis ris eller pasta. Retterne produceres hos Djurs Convenience Food, der ligger i Auning godt 20 kilometer øst for Tulips hovedkontor ved Randers.

Mange løsninger på vej

Djurs Convenience Food holder til i en industribygning fra 2011. Den har tidligere været anvendt til den samlede madlavning til to kommuners plejehjem, men den ordning ophørte i 2017, da madlavning igen skulle decentraliseres i kommunerne. Den nuværende ejer overtog faciliteterne i august 2018, hvorefter der er blevet produceret måltidskasser.

- Vi har i et stykke tid været på udkig efter det rigtige produktions-setup til dette marked, og på de flotte og moderne faciliteter i Auning kan vi både producere, kombinere og pakke de kølede retter. Vi lægger ud med en serie af nemme, grønne retter til dem, der gerne vil leve lidt sundere uden at gå på kompromis med den gode smag, og siden vil vi følge op med mange flere spændende måltidsløsninger til både detailhandelen og foodservice

- Nu melder Tulip Food Company sig for alvor offensivt ind i convenience-kampen, og vi glæder os helt vildt, konstaterer Jakob Skovgaard.

Ifølge Randers Amtsavis har Djurs Convenience Food p.t. 10 ansatte.

- Vi har ikke hyret ekstra folk endnu, men når vi nærmer os sommerferien, skulle vi gerne være omkring 40 i stedet for de 10, som vi er nu, siger ejer Kim Steffensen Carøe til avisen.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Kopisucces: Han har solgt 500.000 kaffekapsler på 10 uger

Alkoholfri øl er Carlsbergs nye guldåre

Fødevarevirksomheder ruster sig til hård brexit

Bryggeri flytter og får udskænkning

Nyhedsbrev

Mistanke: Både gæring og histamin i makrelsalat

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen bag nyt partnerskab i fødevarebranchen

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Ugens grin: Edb-problemer

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Jyske kaffe-nørder sælger over hele verden

FødevareDanmark intensiverer kampen mod lange betalingsfrister

Hov - blåt plast i hakket grisekød

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye planer: Tulip satser stort på færdigretter

Efter fusion: Fiskevirksomhed gearer ned på Fyn og op i Nordjylland

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

1

130 millioner kroner til udvikling af fremtidens fødevarer

Dansk øko-knowhow imponerer i udlandet

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

Dankost bliver til Kraftvaerk FoodTech

Johan Bülows lakrids hitter i luften

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv opdateret på det seneste nye om bioplast

JUMO Vibrotemp

Kundearrangement/ Undervisning ved jpbc

3 x hurtigere pallehåndtering = spar tid

De bedste løsninger med Lenze

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Har du styr på kuglerammen - det har jbpc

EFSEN udvider med flere ICAD® kompetencer

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Handling bag ordene

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle typer materialer

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Må du genbruge dine stregkoder?

Cincoze DS-1200

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

IO-Link: Sensorer og aktuatorer bliver til aktive procesdeltagere i automationsnetværket

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Det fundamentale indenfor automatisering

NYT til fiberrens fra Sticklers

Vil du mestre markedet for plantebaserede fødevarer?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mangler eleverne plads?

Hvad er stærkest: en bulldozer eller en gummiged?

Send til en kollega

0.209