23948sdkhjf

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"

Burgerkæden Jagger Fast Food - med seks restauranter i København og én i Odense - producerer mange af sine ingredienser på kædens "burgerbolle-fabrik" i Sønderborg. Et eksternt køkken, der også laver både pulled pork, relish, barbecuesauce og ketchup til de syv burgeradresser.

Det skriver JydskeVestkysten.

- Alene i 2018 blev det til 600.000 burgerboller. I starten lavede vi bare dejen, som blev frosset ned og transporteret til København, hvor burgerbollerne blev bagt. Men vi har ikke længere plads derovre til sådan en produktion, siger Jakob Oubæk, leder af burgerbolle-fabrikken, til avisen.

Han ejer Jagger Fast Food sammen med sin tvillingebror, Rasmus Oubæk, og kompagnonen Christian Brandt. Den første restaurant i kæden åbnede de i 2016.

Den alternative placering af produktionen i Jylland skyldes, at Jakob Oubæk bor i nærheden af Sønderborg, hvor tvillingebrødrene havde tomme og velegnede lokaler:

I 2015 brugte brødrene over fem millioner kroner på at åbne en restaurant i Sønderborg, men den måtte lukke efter et halvt års tid - og med en lang lejekontrakt, de ikke uden videre kunne komme ud af, besluttede de at bruge lokalerne til fremstilling af Jagger Fast Foods ingredienser, nævner JydskeVestkysten.

Mere om: Burgerkæde
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Lantmännen Unibake er nu ejer af australsk bageri

Kopisucces: Han har solgt 500.000 kaffekapsler på 10 uger

Danske Liverpool-fans får egne øl

Har bestilt to specialøl hos Hvide Sande Bryghus

Alkoholfri øl er Carlsbergs nye guldåre

Fødevarevirksomheder ruster sig til hård brexit

Bryggeri flytter og får udskænkning

Nyhedsbrev

Mistanke: Både gæring og histamin i makrelsalat

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen bag nyt partnerskab i fødevarebranchen

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Hov-hov - glutenfri havremel afsløret med gluten

Ugens grin: Edb-problemer

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

FødevareDanmark intensiverer kampen mod lange betalingsfrister

Jyske kaffe-nørder sælger over hele verden

Efter mejerifusion: Nu er medarbejdere fyret

Hov - blåt plast i hakket grisekød

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Nye planer: Tulip satser stort på færdigretter

Efter fusion: Fiskevirksomhed gearer ned på Fyn og op i Nordjylland

Sønderjysk burgerbolle-fabrik fodrer Jagger

Kæden får lavet en stribe ingredienser hos "sig selv"

- Stort potentiale for vækst i den danske ingrediensbranche

Fiskeriet i Skagen Havn rundede en milliard i 2018

Pølser med metal trukket retur

Direktør har forladt Løgismose Meyers

SPX Flow Technology nærmer sig flytning

Royal Unibrew lander stor hotelaftale

Royal Unibrew har en ny plan

Just Eat begyndte året med rekord

Rejefabrik hårdt ramt af oversvømmelse

Mayonnaise kaldt tilbage

1

130 millioner kroner til udvikling af fremtidens fødevarer

Dansk øko-knowhow imponerer i udlandet

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

Dankost bliver til Kraftvaerk FoodTech

Johan Bülows lakrids hitter i luften

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bliv opdateret på det seneste nye om bioplast

JUMO Vibrotemp

Kundearrangement/ Undervisning ved jpbc

3 x hurtigere pallehåndtering = spar tid

De bedste løsninger med Lenze

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Har du styr på kuglerammen - det har jbpc

EFSEN udvider med flere ICAD® kompetencer

NYHED – Good For Food rengøringsudstyr

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos brødproducent

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Handling bag ordene

Fibox inspektions-vinduer til montering på elskabe/kapslinger og på alle typer materialer

AxFlow forhandler Gardner Denver skruekompressorer med variabel hastighed

Må du genbruge dine stregkoder?

Cincoze DS-1200

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

IO-Link: Sensorer og aktuatorer bliver til aktive procesdeltagere i automationsnetværket

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Det fundamentale indenfor automatisering

NYT til fiberrens fra Sticklers

Vil du mestre markedet for plantebaserede fødevarer?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Mangler eleverne plads?

Hvad er stærkest: en bulldozer eller en gummiged?

Send til en kollega

0.173