23948sdkhjf

King Food fik nyt kølelager på 14 dage

Det gik stærkt, da gaffeltruckspecialisten N.C. Nielsen A/S for nylig afleverede et færdigindrettet kølelager til handelsvirksomheden King Food i Skovlunde.

Faktisk gik der ifølge parterne ikke mere end 14 dage fra den første kontakt og til at King Food kunne tage sit nyindrettede kølelager i brug.

King Food leverer primært kebabprodukter og burgere, men fører også et bredt sortiment inden for oksekød, kalvekød, lam, kylling og tilberedte kødprodukter. Virksomheden ejer en forarbejdningsfabrik til kød og kebab i Polen og Danmarks eneste drive-in kebabrestaurant i Slagelse.

Da der var taget beslutning om at etablere et nyt kølelager på 200 kvadratmeter i den nyerhvervede domicilbygning i Skovlunde, søgte ejeren af King Food, Mustafa Sahin, efter leverandører på nettet til lagerindretning og lagerteknik. Her dukkede N.C. Nielsen op blandt søgeresultaterne.

Efter valg af indretningsforslag blev inventaret bestilt fra N.C. Nielsens samarbejdspartner AR Racking i Spanien og leveret til opsætning på kort tid. Samtidig rullede en fabriksny og frostsikret Linde L14-stabler ind på lageret – klar til at flytte paller med frosne fødevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125