23948sdkhjf

ISI Food Protection nomineret til ny iværksætterpris

Arbejdet med rådgivning og analyse indenfor fødevareholdbarhed og -sikkerhed er ikke gået ubemærket hen. ISI Food Protection er derfor nomineret til den første Iværksætterpris Aarhus.
ISI Food Protection er blandt de nominerede, når Iværksætterpris Aarhus 2011 d. 25- maj uddeles for første gang.

Virksomheden, som arbejder med analyse og rådgivning indenfor mikrobiologisk holdbarhed og sikkerhed i fødevarer, er nomineret i kategorien Velfærdsteknologi og Medtech.

Konkurrenterne er BlueSEQ, der har udviklet en online-børs for DNA-teknologi og GynZone som laver e-læring til sundhedssektoren.

Kunder i hele fødevaresektoren
ISI Food Protection blev stiftet i 2009 af ægteparret Anne og Dieter Elsser-Gravesen og lanceret i januar 2010.

- Vores kunder findes dels blandt fødevareproducenter inden for stort set alle kategorier, for eksempel kød- og fiskeprodukter, mejeri, bageri, salater, marmelader, juice og andre drikkevarer. Dels blandt leverandører af ingredienser og procesudstyr til fødevareindustrien, fortæller Anne Elsser-Gravesen til Århus Stiftstidende, som står bag konkurrencen.

Virksomheden, som i dag har 4 ansatte og en omsætning på 2,5 mio. kr., har kunder i både Danmark samt Tyskland, England, Frankrig og Canada. Ligeledes foreligger der henvendelser fra virksomheder i Østrig, Australien og New Zealand.

En hyldest til iværksætterne
Iværksætterpris Aarhus, der er den første store iværksætterpris i Aarhus, er indstiftet for at hylde iværksættere, som tør tage initiativ og prøve noget nyt. Bag prisen står Århus Stiftstidende, Startværks Aarhus og Aarhus Kommune.

Præmien i hver af kategorierne er et mentorforløb med nogle af Østjyllands mest erfarne erhvervsledere, som tilsammen står i spidsen for virksomheder med en omsætning på over 15 mia. kr. I kategorien Velfærdsteknologi og MedTech drejer det sig om et individuelt mentorforløb med CEO i Unisense, Jens K. Gundersen.

Konkurrencen er inddelt i seks kategorier, hvor der er udvalgt tre nominerede virksomheder i hver. Vinderen udpeges af en jury bestående af de seks mentorer samt Aarhus borgmester Nicolai Wammen og Århus Stiftstidendes chefredaktør, Flemming Hvidtfeldt. Prisuddelingen finder sted ved et arrangement på rådhuset i Aarhus d. 25. maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078