23948sdkhjf

DTU holder seminar om bæredygtige ingredienser

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie
Danmarks Tekniske Universitet, DTU, i Lyngby holder 8. april et seminar om DTU’s forskning i fremstilling af bæredygtige ingredienser.

Selv om ingredienser som aromaer, emulgatorer og antioxidanter samlet set fylder meget lidt i vores fødevarer, kan de gøre en meget stor forskel for blandt andet fødevarers smag, tekstur og holdbarhed. Danmark er en vigtig spiller på verdensmarkedet for ingredienser og danske virksomheder står samlet set for 14 procent af markedet, konstaterer DTU i oplægget til seminaret.

DTU Fødevareinstituttet forsker i udviklingen af sunde, sikre og bæredygtige ingredienser fra uudnyttede biomasser som mikroalger og tang, og fra fødevareindustriens mange restprodukter, som eksempelvis pulp fra kartoffelmels- og juiceproduktionen og rester fra forarbejdning af fisk.

På seminaret 8. april vil instituttet give et indblik i nogle af de mange projekter, forskerne arbejder på, og i nogle af de innovative idéer til nye ingredienser, som instituttet har udviklet. Seminaret vil også sætte fokus på nogle af instituttets tiltag i forhold til at udvinde proteiner og olier fra nye biomasser.

Det er gratis at deltage i seminaret, som foregår på engelsk. Tilmelding er nødvendig via DTU Fødevareinstituttets website. Tilmeldingsfristen er 1. april.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vestfyen siger farvel til direktør

Poul Mark stopper efter gensidig overenskomst som administrerende direktør for bryggeriet efter 16 år på posten

Nu er der ryddet op hos sjællandsk producent af ingefærshots

Michelin: Her er alle Michelinstjernerne

Så meget betyder Michelinstjernerne for producenter

Det nye Noma fik to Michelinstjerner

Både Flammen og Ilden scorer millioner på grillbuffeter

Nyhedsbrev

Frellsen tilbage på det sjove chokoladespor

Familievirksomheden fordoblede sit overskud

Online Avis Arkiv

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Aarhus gør klar til michelinbrag

Restaurationsbranchen vokser fortsat i hele landet

Ugens grin: En hest efter whiskey

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

- Michelins stjerner på vej til hele Danmark

Flere drikker Coca-Cola: Overskuddet stryger i vejret

1

De laver vand om til vegansk ost

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Tican vil hyre 50 ekstra medarbejdere

Flere grise og mere afsætning i Asien

Nestlé omsatte for 600 milliarder i 2018

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Fastfoodkæde dømt for diskrimination

300 nye produkter på Lidls hylder

Tefcold: Vi er totalt ukendte i Danmark

Lille bryghus flytter for at vokse sig meget større

Danmark er verdensmestre i forbrug af økologisk mad

Danmark udbygger sit forspring som landet med størst økologisk markedsandel, viser nye globale økotal

Kampen om højtuddannede tager til

Verden er vild med dansk økologi

Fødevarepriser trækker dansk prisniveau op

Coop glad for emballage-stramning

DM i Skills skal tilbage til København

Tenax tilbagekalder sild

Spørg om jura: Skal arbejdsgiver betale behandling af diskusprolaps?

Ejerledelse til salg: Slip roret før du slipper virksomheden

Ejerledelse til salg: En udfordring, der ikke kommer igen

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Small Batch Brewery bliver større

Danmark får et feta-rap over nallerne

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Mød Bjarne Bauer – det seneste skud på IPW-stammen

Attraktive pakker til fisk og skaldyr

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

160.000 kubikmeter ren luft i timen….

Format skift - Nemt, hurtigt og sikkert!

Mange muligheder med tekstilkanaler

VIFU tager til USA - vil du med?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Professionelle PoE kameraer med IR

Lenze viser intelligente automationsløsninger til intralogistik på LogiMAT 2019

Egatec A/S introducerer markedets første industrielle exoskeleton

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Selvhjælp til din GS1-faktura?

Nyeste hovedlinjefilter fra SMC giver høj filtrering og er samtidigt en ægte vandudskiller

3D-LiDAR-sensor til mobile arbejdsmaskiner

"Energi kontrol med maksimal nøjagtighed"

DOW webinar - Torsdag den 21. februar 2019 kl. 15-16

Innoterm A/S udvider direktionen

Pop-Up væg (tekstil)

Extramultus - elastiske bånd til fødevareindustrien

GRATIS Lekang Filtersystem (LFS) kursus

SMC udvider staben af salgsingeniører igen

Er du vores nye kollega? Tick Cad søger inventor ekvilibrist

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.18