23948sdkhjf

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Lagkagehuset har skiftet mening

- Vi genintroducerer det klassiske Aros-rugbrød i Aarhus, konstaterede Lagkagehuset Langenæs i et opslag på Facebook op til weekenden.

Dermed vender bageriet på en tallerken efter flere måneders kundeutilfredshed og godt to ugers shitstorm på sociale og landsdækkende medier.

- Det skulle de have gjort med det samme, siger Ditte Keinicke til TV2 Østjylland. Hun er én af de mange utilfredse kunder, som savnede Aros-rugbrøddet og ikke følte sig hørt af Lagkagehuset Langenæs.

- Det er utroligt, at de skulle ud i en shitstorm, før de nåede dertil, synes jeg, tilføjer hun.

- Forkert brød
Shitstormen bunder i, at Lagkagehuset sidste år overtog Langenæs' seks bagerforretninger. Forud for fusionen havde bagerkæden lovet at bevare mange af Langenæs Bageriets kager og brød.

Det var imidlertid ikke den oplevelse, mange af kunderne havde, da de første gang efter fusionen købte det populære Aros-rugbrød med hjem.

- Jeg troede, jeg havde fået et forkert brød med hjem, første gang jeg købte det, fordi det var helt anderledes i farve, smag og konsistens. Det var tørt og kedeligt og uden smag. Ligesom et poserugbrød fra et supermarked, sagde Betina Blokager Olsen i begyndelsen af januar ifølge tv-stationen.

Hun var langt fra alene med den oplevelse, hvilket forreningens Facebookside også bar præg af.

Ville ikke ændre opskrift
Lagkagehuset holdt fast i, at rugbrødsopskriften var den samme. Kunderne følte sig ikke hørt, tonen blev mindre køn i klagerne, og det var baggrunden for, at TV2 Østjylland 9. januar kunne fortælle, at en enkelt kunde i frustration havde kastet et rugbrød ind gennem en drive-in-luge.

Dengang afviste Lagkagehuset Langenæs blankt at ændre opskriften i Aros-rugbrøddet.

- Vi håber med tiden, at de mange fans af Aros-rugbrødet i Langenæs-versionen trods alt vil tilgive os og finde deres nye rugbrødsfavorit blandt de 10 forskellige rugbrødsvarianter, vi har i Lagkagehuset, lød det dengang fra Anne Mette Buus fra Lagkagehuset.

Fredag ændrede Lagkagehuset altså kurs, da virksomheden proklamerede, at den vil lade den oprindelige bagermester ved Langenæs Bageriet, Michael Spottag, bage Aros-rugbrøddet efter sin oprindelige opskrift igen.

- Surdejen er faktisk den største forskel på smagen i de to brød. Vores oprindelige surdej og Lagkagehusets surdej smager begge fortrinligt, men der er nuancer i smagen, der gør, at brød bagt med dem smager forskelligt, og man glemmer nok ikke sådan lige sin første, store rugbrøds-kærlighed, siger Michael Spottag til TV2 Østjylland.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Beiers chokolader hårdt ramt af solen

Landmad.dk får comeback

Toms Gruppen mistede næsten 10 millioner

Sultne kinesere sender slagterier på overarbejde i påsken

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Nyhedsbrev

Søstjerner kan blive næste ingrediens i fiskeolie-piller

Online Avis Arkiv

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Bryghus giver bærproducent store drømme

København lancerer ny, ambitiøs fødevarestrategi

Forkerte kerner endte i hvidkålssalat

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Mille Food på vej med tre nye produkter

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Ugens grin: Utilfredsstillende indsats

Årets første danske jordbær på hylderne i dag

De mange solskinstimer i april har skudt gang i den danske jordbærsæson

Kartoffelimperium får ny mand i front

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Stryhns debuterer som øko-producent

Ny aftale på plads for slagteriet på Bornholm

Kølevirksomhed investerer millioner

Hov - der var gluten i glutenfri fisk

Nyt food cluster er en realitet

Crowdfunding: Halv million til Vilsund Blue på 21 minutter

Sildekrig: Fyn og Bornholm strides om ’Christiansø’

Sushi-kæde lukker for at redde havet

Mayonnaise ramt af skimmelvækst

Økologiske marker fylder snart lige så meget som Fyn

Ris med risiko for insekter

Appetit på yoghurt og ost trækker salget op

Kaffekædestifter køber investorer ud

FødevareBanken og Thise Mejeri slår pjalterne sammen

Øko-salg vokser i dobbelt tempo i Rema 1000

Delika ramt af metal i kylling

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Nyt bryghus lader Facebook-følgere få indflydelse

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se hvad Kärchers SGV dampsugere kan gøre for dig !

Hop op i HCS lastbilen og besøg BIO CITY

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ny svingkran efter påske?

Key Account Manager, der brænder for løsningssalg, søges til gazelle virksomhed

Spændende foredrag og generalforsamling i Nordjysk FødevareErhverv

Gratis webinar: Få et større overskud ved hjælp af en cloud-baseret løsning til ruteoptimering

User Management Component i Siemens TIA-portal V15

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du brug for en robust statisk glidestangsvægt?

Filterteknik A/S er blevet AAA-ratet

EOT Electronics of Tomorrow

Ara-El ApS: Finder Serie 67 relæer

Standarder og lovgivning – hvordan hænger det sammen?

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

Branchen samles i Odense den 7. juni

Flangekoblinger til forbrændingsmotorer

SERVI DORYL forhandles af Salicath ApS

KL Automatik bygger om

DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

Netværks- og Energiseminar med virksomhedsbesøg

AB Jensen Maskinfabrik holder rejsegilde!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.244