23948sdkhjf

Rugbrød i comeback: - Utroligt, at der skulle en shitstorm til

Lagkagehuset har skiftet mening
- Vi genintroducerer det klassiske Aros-rugbrød i Aarhus, konstaterede Lagkagehuset Langenæs i et opslag på Facebook op til weekenden.

Dermed vender bageriet på en tallerken efter flere måneders kundeutilfredshed og godt to ugers shitstorm på sociale og landsdækkende medier.

- Det skulle de have gjort med det samme, siger Ditte Keinicke til TV2 Østjylland. Hun er én af de mange utilfredse kunder, som savnede Aros-rugbrøddet og ikke følte sig hørt af Lagkagehuset Langenæs.

- Det er utroligt, at de skulle ud i en shitstorm, før de nåede dertil, synes jeg, tilføjer hun.

- Forkert brød
Shitstormen bunder i, at Lagkagehuset sidste år overtog Langenæs' seks bagerforretninger. Forud for fusionen havde bagerkæden lovet at bevare mange af Langenæs Bageriets kager og brød.

Det var imidlertid ikke den oplevelse, mange af kunderne havde, da de første gang efter fusionen købte det populære Aros-rugbrød med hjem.

- Jeg troede, jeg havde fået et forkert brød med hjem, første gang jeg købte det, fordi det var helt anderledes i farve, smag og konsistens. Det var tørt og kedeligt og uden smag. Ligesom et poserugbrød fra et supermarked, sagde Betina Blokager Olsen i begyndelsen af januar ifølge tv-stationen.

Hun var langt fra alene med den oplevelse, hvilket forreningens Facebookside også bar præg af.

Ville ikke ændre opskrift
Lagkagehuset holdt fast i, at rugbrødsopskriften var den samme. Kunderne følte sig ikke hørt, tonen blev mindre køn i klagerne, og det var baggrunden for, at TV2 Østjylland 9. januar kunne fortælle, at en enkelt kunde i frustration havde kastet et rugbrød ind gennem en drive-in-luge.

Dengang afviste Lagkagehuset Langenæs blankt at ændre opskriften i Aros-rugbrøddet.

- Vi håber med tiden, at de mange fans af Aros-rugbrødet i Langenæs-versionen trods alt vil tilgive os og finde deres nye rugbrødsfavorit blandt de 10 forskellige rugbrødsvarianter, vi har i Lagkagehuset, lød det dengang fra Anne Mette Buus fra Lagkagehuset.

Fredag ændrede Lagkagehuset altså kurs, da virksomheden proklamerede, at den vil lade den oprindelige bagermester ved Langenæs Bageriet, Michael Spottag, bage Aros-rugbrøddet efter sin oprindelige opskrift igen.

- Surdejen er faktisk den største forskel på smagen i de to brød. Vores oprindelige surdej og Lagkagehusets surdej smager begge fortrinligt, men der er nuancer i smagen, der gør, at brød bagt med dem smager forskelligt, og man glemmer nok ikke sådan lige sin første, store rugbrøds-kærlighed, siger Michael Spottag til TV2 Østjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079