23948sdkhjf

Rynkeby i "historisk relancering" af Rigtig Juice

Navnet er tilbage efter ni års fravær
Ni år efter at Rynkeby Foods droppede navnet Rigtig Juice på et af sine mest kendte produkter og ændrede det til God Morgen, er Rigtig Juice nu tilbage.

Den fynske juiceproducent omtaler det selv som en "historisk relancering" og en kæmpesatsning på markedet for kolonialjuice, der ikke er på køl.

Rigtig Juice i de hvide kartoner var ellers tidligere at finde i butikkernes kølere, men som led i relanceringen har Rynkeby Foods skabt seks nye varianter, som får plads på hylderne for almindelig kolonial.

- Rigtig Juice er et brand med en stor betydning for både Rynkeby og vores historie, og rigtig mange danskere kender eller husker juicen som den her hvide karton, der var en del af morgenmadsbordet. Derfor har vi nu besluttet at relancere brandet. Det er en kæmpesatsning for Rynkeby, siger Jørn Falk, marketingdirektør hos Rynkeby Foods.

- Navnet og den høje kvalitet er det samme som tidligere, men ellers er der tale om et komplet relanceret brand. Rigtig Juice kommer i nye smagsvarianter og også som økologiske produkter, og dertil kommer både helt nyt design og ny emballage. Så vi ser meget frem til, hvad de danske forbrugere siger til produkterne, tilføjer han.

Den nye Rigtig Juice er på markedet i tre smage - appelsin, æble og multifrugt, som hver kommer i henholdsvis en konventionel og en økologisk udgave.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078