23948sdkhjf

Struer Brød ramt af brand

Produktionen standset, direktør regner med forsinkelser


Struer Brød i Struer blev sent tirsdag aften ramt af en brand, som blev opdaget af forbipasserende.

Der var gået ild i en tørremaskine, der tørrer brødet, og et filteranlæg. Det lokale brandvæsen brugte tre timer på at slukke branden.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer, som også oplyser, at produktionen blev stoppet og stadig ikke var genoptaget onsdag først på dagen.

- Vi er først nu ved at danne os et overblik over det hele, men rengøringen er i fuld gang. Det vil nok komme til at forsinke nogle af vores leverancer, men det er ikke til at sige endnu, sagde Struer Brøds direktør, Peder Mikkelsen, onsdag til dagbladet.

Branden holdt sig ifølge direktøren til tørremaskinen og udsugningsfilteret, så ingen andre dele i produktionshallerne er kommet til skade.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Nyhedsbrev

15.109 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

Online Avis Arkiv

Venner er hoppet med på ginvognen

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Messe byder på topkokkedyst

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Food Festival igen klar med Branchefredag

Verdensnyhed: Nu bliver græs til mad i Skive

Carlsberg kan ikke matche den perfekte sommer i Vesteuropa

Carlsberg øger salget efter stor fremgang i Kina og Vietnam

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Ticans nye direktør har brug for flere ansatte

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Bliver selvscanning en succes?

EL:CON indgår serviceaftale med Fitness World på landsplan

Hvordan adskiller Deep Learning sig fra traditionel vision

Ny uddannelsesgeneral til IPW Systems

Skandinaviens største online-udvalg af bælge

Thybotech ApS øger levetiden med termisk påsprøjtet hårdmetal på pumpeaksler.

International FOOD Contest får betydelig international opmærksomhed

Startkit til din messestand

ZF Danmark er en del af ZF Group et af de største firmaer i verden

Revolutionerende design indenfor industriel HMI

Klimavenlige løsninger, der betaler sig

Kom til håndværkerfest i Aarhus!

Tag med Huxi på jagt efter potentialerne i sydjysk erhvervsliv.

Blockchain for fødevarer SMV´er

Den rigtige brik passer ikke altid i puslespillet

SuperTrak tager batch-size-one til metalindustrien.

Palletering af stål profiler hos Ib Andresen Industri

Du går aldrig galt i byen med classic-line by DENIOS

Controlflex Kobling fra Schmidt-Kupplung

Webinar: Maskindirektivets krav til CE-mærkning

Solar angriber markedet for mekanik og teknik

Send til en kollega

0.164