23948sdkhjf

Danish Food Cluster lancerer efteruddannelsesportal for fødevarer

Nyhed med over 110 muligheder er klar i dag
At finde det rette efteruddannelsesprogram til sine medarbejdere kan være en udfordring i fødevarebranchen. Men nu satser Danish Food Cluster på at gøre det nemmere.

Klyngeorganisationen lancerer i dag Food Finder Academy, som ifølge Danish Food Cluster er den første online platform, der samler alle former for efteruddannelsesmuligheder inden for den danske fødevaresektor ét nemt tilgængeligt sted.

- Ved brug af Food Finder Academy kan virksomheder og medarbejdere i løbet af minutter finde frem til det rette uddannelsesprogram tilpasset deres behov. For universiteter, erhvervsakademier og andre uddannelsesudbydere er det en ny kanal til at skabe opmærksomhed om de mange fødevarerelaterede efteruddannelsesmuligheder, som de tilbyder, konstaterer Danish Food Cluster.

Food Finder Academy er den seneste tilføjelse til Food Finder, en online vidensportal, som Danish Food Cluster introducerede i 2018. Her kan især små og mellemstore fødevarevirksomheder få et overblik over tilgængelige ressourcer til at udvikle deres virksomhed.

Business Region Aarhus og VIA University College er initiativtagerne bag projektet med at udvikle Food Finder Academy. Ved lanceringen af platformen er der flere end 110 uddannelsesmuligheder at finde fra nogle af Danmarks store akademiske institutioner og kursusudbydere.

Platformen kan findes på www.foodfinder.dk/food-finder-academy .




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125