23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Sushikæde vil mere end fordobles på 2 år

Takeaway kæden Yutaka Sushi Bar har vokseværk og vil gå fra de nuværende 8 til 20 butikker i 2013.

Væksten fra 4 til 8 butikker de seneste år er langt fra nok for Yutaka Sushi Bar.

Takeaway kæden, som startede med en enkelt sushibar i Herning, vil anvende sit faste koncept til at blive endnu større.

– Vi er vokset fra fire til otte sushibarer i en periode, hvor hele markedet har været presset. Det har kunnet lade sig gøre, fordi vi alle steder har opnået en hurtig positiv drift. Med de resultater er jeg overbevist om, at vi når målet med 20 butikker over hele landet i løbet af 2013. Vi er allerede langt med planerne for de næste fem byer, hvor vi vil åbne en Yutaka Sushi Bar, siger Jens Peder Damgaard.

Alle kædens butikker får dagligt leveret varer fra det store fælleskøkken i Herning, hvor hovedkontoret også ligger. Kæden ejes af idemand Jens Peder Damgaard, Jens Martin Hagelskjær og kok Per Thinggaard, der har hver deres klare roller i konceptet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.107