23948sdkhjf

Løntapperi buldrer fortsat frem

100 producenter får tappet deres produkter i Greve
I Greve fortsætter Tapperiet, der lever af at fylde producenters produkter på flasker og i poser, med at vokse på en støt stigende kurve..

I det seneste regnskabsår nåede bruttofortjenesten op på 9,1 millioner kroner - mod 7,8 millioner, 6,1 millioner og 4,6 millioner i de tre år før da.

Tapperiet er nu gået fra 4 til 28 ansatte siden 2009, da Pia Kaldahl købte virksomheden, hvor hun også er direktør og majoritetsejer.

I 2015 flyttede hun Tapperiet fra Roskilde til Greve, hvor hun fik fem produktionshaller, et større køle- og svalerum, en separat vaskehal og et meget større lager.

Til Ritzau Finans fortæller Pia Kaldahl, at kunderne fortsat kommer helt af sig selv:

- Vi laver ikke opsøgende arbejde overhovedet. Det er netværk. Enten er der nogen, som har snakket med nogle af vores leverandører eller andre kunder, ellers finder de os på nettet. Vi kan næsten ikke svare på alle de forespørgsler, vi får ind, siger hun til nyhedsbureauet ifølge Finans.

Blandt de cirka 100 nuværende kunder findes producenter som Meyer Food, BKI, Nupo og Orkla, der alle har har valgt at outsource tappe- og pakkeopgaver af eksempelvis spiritus, frugtsaft, dressing, olier, eddiker og pulverprodukter.

Pia Kaldahl ejer 70 procent af Tapperiet efter at have hentet Jan Boeg Hansen ind som medejer.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079