23948sdkhjf

True Gum har fart på

Tyggegummi-iværksættere godt i gang med at brede plastikfri nyhed ud
Den danske tyggegummivirksomhed True Gum er på under et år gået fra at blive forhandlet i 0 butikker (marts 2018) til nu 450 butikker i Danmark.

Senest er over 150 Kvickly-, SuperBrugsen- og DagliBrugsen-butikker kommet med på listen over forretninger, der sælger det veganske, naturlige og plastikfri tyggegummi, lavet på naturgummi fra den latinamerikanske jungle.

True Gum er også kommet på hylder i Norge og Finland, og det er er på vej ind i Tyskland, Belgien og Holland.

Det oplyser de fire iværksættere bag tyggegummi-produktionen, som de selv står for i et produktionskøkken i det tidligere lokomotivværksted i Sydhavnen i København.

Siden august 2018 har True Gum ifølge ejerne tidoblet sit salg i Danmark.

- Vores mål er at give danskerne et reelt alternativ til det plastikbaserede og konventionelle tyggegummi, og vi glæder os meget over, at Coop også har lyst til at bidrage til at udbrede et grønnere alternativ, fortæller Morten Paulin Ebdrup, administrerende direktør i True Gum.

Modsat konventionelt tyggegummi, der indeholder ingredienser, som også bruges i plastikflasker, lim og bildæk, så nedbrydes True Gum i naturen, hvis forbrugeren rammer forbi skraldespanden, påpeger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.859