23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Salmonellafund i økologisk kylling

Fødevarestyrelsen har fundet salmonellabakterier i økologiske kyllingeprodukter fra Gråsten Fjerkræ.

Analyseresultater fra Fødevarestyrelsens laboratorier har påvist multiresistente salmonellabakterier i 12 ud af 12 prøver af økologisk kylling fra Gråsten Fjerkræ.

Gråsten Fjerkræ har tilbagekaldt varerne, som er solgt i Super Best- og Øko Best-butikker på Sjælland.

- Vi følger Fødevarestyrelsen, forbrugernes sikkerhed kommer i første række, siger direktør for Gråsten Fjerkræ, Gunder Jensen, til P4 Syd.

Fundene blev gjort i hel fersk økologisk kylling, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011. Økologiske kyllingelår 450-550g, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011. Og økologisk kyllingefilet 325-375g, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011.

Kødet er pakket af Gråsten Fjerkræ, men kyllingerne er opvokset i Ungarn og slagtet/opskåret i Østrig.

Forbrugere som stadig har varen, evt. på frost, bør levere varen tilbage eller smide den ud.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.136