23948sdkhjf

Polsk fabrik skal fjerne det tyske problem

Toms bygger en ny produktion op i Polen

En væsentlig del af det trecifrede millionbeløb, som Toms Gruppen investerer i at modernisere og optimere sin forsyningskæde, går til etableringen af en ny fabrik i Polen.

Her råder Toms i forvejen over et pakkeri, men med tiden er det intentionen, at den produktion, der p.t. ligger på Toms tyske fabrik i Bremen, skal rykke til Polen.

Toms købte i 2012 Hanseatische Chokolade for i omegnen af 200 millioner kroner, men har efterfølgende ifølge Berlingske været nødt til at nedskrive værdien af købet med små 70 millioner.

- Fabrikken i Bremen ligger i en treetagers ejendom i et område med blandet bebyggelse, så det er ikke en beliggenhed, vi kan vækste ud fra. Blandt andet derfor er vi i gang med at etablere en fabrik i Polen, som ligger helt rigtigt i forhold til vores pakkeri i Polen og vores tyske og nordeuropæiske markeder, lyder det fra administrerende direktør i Toms Gruppen Carsten Lyngsø Thomsen.

Hvidovre har fokus i 2019
Den over 20.000 kvadratmeter store polske fabrik skal primært producere chokoladeprodukter med særligt fokus på eksempelvis gaveæsker.

- Nu køber vi nye produktionsmaskiner til Polen, og det vil indirekte betyde en modernisering af vores produktion i det hele taget, siger Carsten Lyngsø Thomsen.

Etableringen af den polske fabrik er så småt gået i gang. Herhjemme er Toms ligeledes gået i gang med at modernisere sine fabrikker i Ballerup og Hvidovre - særligt sidstnævnte vil være et fokusområde i 2019, oplyser direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063