23948sdkhjf

Bryghus bruger fem millioner på udvidelse

Får blandt andet bedre plads til gæster

Fanø Bryghus er godt i gang med at renovere og ombygge bryghuset for fem millioner kroner. Projektet omfatter blandt andet en ny hovedindgang og flere kvadratmeter til gæster på første sal.

Det skriver JydskeVestkysten.

Den ekstra gæsteplads betyder, at bryghuset får bedre muligheder for indendørsservering om vinteren. Hidtil har der været plads til 40 mennesker i baren, men det bliver nu udvidet til over det dobbelte.

Fanø Bryghus er hovedsageligt ejet af erhvervsfolkene Henrik Styrup og Erik Bank Lauridsen. De har ejet bygningerne i næsten 10 år, men overtog i august også driften på Fanø fra Nørrebro Bryghus. Ved samme lejlighed ansatte de Sofie Jansen som daglig leder, og hun fortæller til avisen, at det nye bryghus gerne skal være færdigt til påske.

- Jeg synes ikke, man forsøgte at udvikle forretningen før. Så længe, det gik i nul, var det fint, var mit indtryk. Men det er mit mål, at stedet også skal tjene penge, og det føler jeg da et vist pres for med det beløb, der er lagt i ombygningen, siger hun til JydskeVestkysten.

Bryghuset har p.t. fem ansatte, men forventer at fordoble antallet, når ombygningen er færdig.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Nyhedsbrev

15.114 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Defco-familie får lov at blive efter salg

Online Avis Arkiv

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Arla skal have ny kommunikationsdirektør

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Konkursramt pålægsfabrik er reddet

København styrker sin ambitiøse mad-indsats

Fødevarestyrelsen advarer mod ulovlig fiskehandler

Venner er hoppet med på ginvognen

Ugens grin: Lønforhøjelsen gav bagslag

Fiskefirma afsløret i omfattende fusk

Messe byder på topkokkedyst

Carlsberg overgår nu storebror Heineken i evnen til tjene penge

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Arla scorer kassen på Starbucks-aftale

Food Festival igen klar med Branchefredag

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Naturli kigger mod andre sektorer

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

SF vil forbyde fransk delikatesse: Det er barbarisk

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Kinesisk eksport-bøvl: Danish Crown fyrer på griseslagteri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Webinar: Værktøj til let og effektiv konfigurering af dit automationsprojekt

Fra CAD-data til digital tvilling

Drønlækre kemikalieskabe fra DENIOS

Effektiv palleomsnøring og en sundere arbejdsstilling

Olie/luft køler Type OAC fra KTR

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Nyt i sortimentet - Nuova Simonelli espressomaskiner

Hvad er det egentligt, vi laver?

Robot-træf 2019

Kom nu ´Mulle... Du vil jo gerne være med i hulen ikk' Mulle?

Ønsker De service uden bindende kontrakter?

Process Engineering A/S er for andet år i træk blevet Great Place to Work®-certificeret!

Besøg hos medlemsvirksomhed AluSteel A/S

inmsystems A/S styrker IT-sikkerheden med ISO27001

Støbning af produkter i gummi (f.eks. i EPDM og Silikone)

Studerende på Aarhus Maskinmesterskole får 70 % mere plads til projekter

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Bliver selvscanning en succes?

EL:CON indgår serviceaftale med Fitness World på landsplan

Hvordan adskiller Deep Learning sig fra traditionel vision

Send til en kollega

0.171