23948sdkhjf

Viborg Bryghus skifter direktør

- Jeg har ganske enkelt for meget at lave, siger den afgående chef
Efter 12 år på posten stopper 60-årige Hans Jørgen Poulsen efter eget ønske som direktør for Viborg Bryghus.

Som midlertidig afløser, indtil en permanent direktør er udpeget, har bryghuset indsat bestyrelsesmedlem Rasmus Christjansen. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Hans Jørgen Poulsen har de seneste år formået at fremvise grønne tal på bundlinjen efter nogle hårde år til at begynde med. Nu vil han gerne fralægge sig en del af det ledelsesmæssige og økonomiske ansvar, men han har indvilget i at blive i virksomheden, nu som driftsansvarlig

- Jeg har ganske enkelt for meget at lave. Jeg har mindst syv år tilbage på arbejdsmarkedet, så jeg ville gerne lave en ordning, hvor jeg kunne overskue det. Bestyrelsen signalerede samtidig, at den gerne ville have mig med på rejsen fremover, og det er jeg rigtig glad for. Jeg synes, vi har fundet frem til en god løsning, hvor jeg får mere tid til at stå for driften og besøge vores kunder, siger Hans Jørgen Poulsen til folkebladet.

Rasmus Christjansen er 42 år og arbejder som selvstændig konsulent med strategi og forretnings- og organisationsudvikling.

Viborg Bryghus er ifølge Viborg Stifts Folkeblad i fuld gang med at lede efter nye lokaler, idet de nuværende er blevet for trange.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095