23948sdkhjf

Ny direktør for kokkelandsholdet klar

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Sten Sloth Knudsens afløser udpeget

51-årige Morten Juul Andersen bliver ny direktør for Kokkelandsholdet. Han afløser Sten Sloth Knudsen, der har stået i spidsen for kokkelandsholdet de seneste syv år.

Morten Juul Andersen kommer til kokkelandsholdet med national og international erfaring indenfor gastronomi, forretningsudvikling og ledelse.

Han er uddannet kok og tjener og har blandt andet arbejdet som køkkenchef på Restaurant Kommandanten i København, og som 24-årig fik han som den yngste i Norden den første Michelin-stjerne til restauranten.

Senest og siden 2012 har Morten Juul Andersen arbejdet som nordisk direktør for den Amerikanske servicekoncern Aramark i Esbjerg.

Med ansættelsen af Morten Juul Andersen som ny direktør er kokkelandsholdet klar til at iværksætte en ny og ambitiøs udviklingsplan, der skal udmønte sig i endnu flere danske medaljer til OL og VM for kokkelandshold.

- Morten har det rigtige mix af indblik i kokkeverdenen og den markantile profil, der skal til for at kunne udvikle og drifte kokkelandsholdet. Vi står over for en spændende tid, hvor vi sammensætter nye kokkelandshold, og hvor der er sket udskiftninger på alle pladser i organisationen henover det seneste halve år. Vi er overbeviste om, at Morten er den helt rigtige styrmand til at sætte og følge kursen fremad, siger Uffe Nielsen, der er formand for kokkelandsholdet og præsident for Kokkeforeningen Danmark.

Han betoner samtidigt, at Kokkelandsholdet fremadrettet vil styrke den fremtidige talentudvikling for at sikre fødekæden af kokketalenter til dels Kokkelandsholdet men også branchen generelt.

Selv lægger den nye direktør vægt på, at rammerne er sat for den nye strategi, så han " sammen med de mange engagerede og kompetente kolleger kan tage fat på opgaven og eksekvere på tiltag, og dermed sikre den videre udvikling af kokkelandsholdene".

- Jeg ser derfor frem til at begynde i mit nye job og bidrage til at styrke kokkelandsholdets og Danmarks position inden for det gastronomiske felt til gavn for sponsorerne og restaurations- og fødevarebranchen generelt, siger Morten Juul Andersen.

Han tiltræde officielt som direktør 1. april på kontoret i Odense. Han bor til dagligt i Kalundborg.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ugens grin: Arbejdskammerater

Nyt kyllingeslagteri er "bestemt ikke" halal

Fiskefabrik ramt af brutal vold

Hopballe har en helt særlig underlårsmaskine

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Ølsnyd: To mænd idømt fængsel og bøder på 118 millioner

Nyhedsbrev

15.024 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Vaffelbaroner har fart på

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Cateringfirma dropper lille køkken

Økologiens paradoks: Må ikke selv fiske tang op af Storebælt

Aalborg får ny ølfestival

Destilleri søger balancen mellem business og bæredygtighed

Økonomisk snusfornuft er påkrævet, hvis man vil stå tilbage, når tsunamien af nye destillerier har lagt sig

Automatisering må vente

To Øl brygger på store planer for nyindkøbt fabrik

Bryggeriet To Øl har købt enorm fabrik på Sjælland og gør klar til at etablere både et bryggeri og et destilleri ... med mere

Meget mere end to øl

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

Kødfri måltidskasser giver tocifret millionunderskud

Det her er de mange muligheders land

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Nu går bagerne, slagterne og fiskehandlerne sammen

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyt, fynsk ølsamarbejde

Ugens grin: Den modige smed

Lumsk bagtanke tager form hos Trolden

Ølbryggeri er godt i gang med at lade spiritusproduktion vokse sig stor

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Temperering af chokolade fra Salicath ApS

Indstilling til Danish Retail Award 2019

Vidste du, at EU's største cannabisplantage kommer til at ligge i Danmark?

Nye lovkrav i Polen

Byd velkommen til din nye kollega

Lille luftdyse med stor effekt

Blockchain

Vil du have den bedste kranløsning på markedet? Og skal prisen være den HELT rigtige?

Solar åbner nyt kundecenter i København

PRO-CONSTULT hjælper kunde i gang igen på kun 2 timer

DIAP bliver guldpartner på The Smart Company under hi-messen

Tydeligt overblik over komplekse systemer

Ny pladsbesparende RFID-læser med standardiseret forbindelse til cloud-applikationer fra Siemens

Sikringsholdere til dinskinner

Tid til at stoppe wardrobing

Søges...Sælger med teknisk forståelse!

AB JENSEN MASKINFABRIK holder åbent i sommerferien!

Ny hi-award skal sætte fokus på bæredygtighed

Ny direktør skal sætte turbo på væksten

Hils på din nye kollega - kontorrobotten

Vi har, heldigvis, mange forskellige opgaver

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos...

Send til en kollega

0.176