23948sdkhjf

Ny direktør for kokkelandsholdet klar

Sten Sloth Knudsens afløser udpeget
51-årige Morten Juul Andersen bliver ny direktør for Kokkelandsholdet. Han afløser Sten Sloth Knudsen, der har stået i spidsen for kokkelandsholdet de seneste syv år.

Morten Juul Andersen kommer til kokkelandsholdet med national og international erfaring indenfor gastronomi, forretningsudvikling og ledelse.

Han er uddannet kok og tjener og har blandt andet arbejdet som køkkenchef på Restaurant Kommandanten i København, og som 24-årig fik han som den yngste i Norden den første Michelin-stjerne til restauranten.

Senest og siden 2012 har Morten Juul Andersen arbejdet som nordisk direktør for den Amerikanske servicekoncern Aramark i Esbjerg.

Med ansættelsen af Morten Juul Andersen som ny direktør er kokkelandsholdet klar til at iværksætte en ny og ambitiøs udviklingsplan, der skal udmønte sig i endnu flere danske medaljer til OL og VM for kokkelandshold.

- Morten har det rigtige mix af indblik i kokkeverdenen og den markantile profil, der skal til for at kunne udvikle og drifte kokkelandsholdet. Vi står over for en spændende tid, hvor vi sammensætter nye kokkelandshold, og hvor der er sket udskiftninger på alle pladser i organisationen henover det seneste halve år. Vi er overbeviste om, at Morten er den helt rigtige styrmand til at sætte og følge kursen fremad, siger Uffe Nielsen, der er formand for kokkelandsholdet og præsident for Kokkeforeningen Danmark.

Han betoner samtidigt, at Kokkelandsholdet fremadrettet vil styrke den fremtidige talentudvikling for at sikre fødekæden af kokketalenter til dels Kokkelandsholdet men også branchen generelt.

Selv lægger den nye direktør vægt på, at rammerne er sat for den nye strategi, så han " sammen med de mange engagerede og kompetente kolleger kan tage fat på opgaven og eksekvere på tiltag, og dermed sikre den videre udvikling af kokkelandsholdene".

- Jeg ser derfor frem til at begynde i mit nye job og bidrage til at styrke kokkelandsholdets og Danmarks position inden for det gastronomiske felt til gavn for sponsorerne og restaurations- og fødevarebranchen generelt, siger Morten Juul Andersen.

Han tiltræde officielt som direktør 1. april på kontoret i Odense. Han bor til dagligt i Kalundborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.828