23948sdkhjf

Laksefabrik med nyt millionoverskud

Der er penge i at lave lakseprodukter. I hvert fald hvis man skal tro det seneste regnskab fra Polar Salmon Hjerting Laks, der netop er blevet offentliggjort.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Et overskud på 17 millioner kroner for 2018 er det blevet til, og dermed er det cirka på niveau med de 18 millioner kroner, firmaet hev hjem i 2017.

- Mens vi i 2017 oplevede nogle gunstige råvarepriser omkring højsæsonen, har 2018 artet sig mere standardmæssigt med jævne priser og mere arbejdsro. Vi har desuden fortsat været begunstiget af et marked, hvor forbrugerne på grund af gode konjunkturer generelt er villige til at betale for produkter, som vi ikke solgte så meget af for 5-10 år siden, siger Christoph Kjærgaard, der er administrerende direktør i laksefirmaet til avisen.

Om Polar Salmon Herting Laks A/S

  • Den familieejede virksomhed Hjerting Laks havde 100 år på bagen, da den for tre år siden fusionerede med Polar Salmon under ét selskab.
  • Firmaet blev efter fusionen et datterselskab til koncernen Polar Seafood.
  • Christoph Kjærgaard er fjerde generation i spidsen for den familieejede del og er nu også direktør for fusionen af de to selskaber.
  • Christoph Kjærgaard ejer 43 procent af aktierne, mens Polar Seafod ejer de resterende 57 procent af firmaet.
  • Selskabet beskæftiger mellem 110 og 130 ansatte afhængigt af sæsonen.

Kilde: https://www.jv.dk/esbjerg/Laksefabrik-i-...

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078