23948sdkhjf

Coop leder igen efter de bedste lokale varer

For sjette år i træk samarbejder Coop og kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem om at opstøve nye lokale produkter.

Med Produktprisen hylder de to arrangører danske produkter, der fortjener at komme frem i lyset og ud på hylderne i landets butikker.

Det handler om at finde de produkter, som med en god historie, en særlig råvare og en unik oprindelse kan give forbrugerne nye og spændende smagsoplevelser. Produktprisen gives til producenter, der har skabt et nyt innovativt produkt eller tænkt i nye baner i forhold til afsætningsmuligheder, inden for kategorierne Mad, Drikke og Konfekture.

- Det, at vi er med i Sol over Gudhjem, giver os muligheden for at opdage og være med i udviklingen af nye og unikke varer til vores kunder siger Hanna Schaldemose, ansvarlig for lokale varer i Coop.

Vinderne af produktpriserne får blandt andet mulighed for at videreudvikle produktet med Sol over Gudhjems ekspertpanel, der kan hjælpe de små producenter med produktudvikling, branding og pr, vækst, salg og eksport, samt mulighed for at testsælge finaleproduktet i udvalgte Coop-butikker.

”Vi vil gerne hjælpe Produktprisvinderne med at tage et skridt videre. Derfor har vi samlet et helt hold af eksperter inden for PR, branding, salg og eksport. Der er sat en bevægelse i gang, hvor vi kan se, at gode, lokale produkter hitter hos befolkningen. Det sker, fordi vi i disse år ser, at det vælter frem med flere og flere små producenter, der kaster sig over alt fra is, snaps og rødkål til pålægschokolade, æblemost og slik. Det er en fantastisk udvikling”, forklarer arrangør af Sol over Gudhjem, Mads Marschall.

Et ekspertpanel bestående af bandt andre kokkene Thomas Rode, Mikkel Maarbjerg og Francis Cardenau vil smage, teste og vurdere hvert produkt. Herefter udvælges tre produkter i kategorierne mad, drikke og konfekture til finalen i Gudhjem på Bornholm 22. juni i forbindelse med Sol over Gudhjem.

Tilmelding skal ske senest 1. maj, og finalisterne findes i slutningen af maj.

Man kan læse mere om konkurrencen og tilmelde sig her: Produktprisen






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108