23948sdkhjf

Sådan overlever fødevarebranchen med bæredygtighed

Man er nødt til at tro på det, fastslog en stribe fødevarefolk

Vil man have succes med at omstille sin fødevarevirksomhed til at være bæredygtig, handler det ikke mindst om at have passion, om at tro på det, og om bare at komme i gang.

Sådan lød nogle af de gode råd fra en stribe ledere i branchen, da de torsdag deltog i en paneldebat på Danish Food Clusters konference "A Great Day for Food Innovation".

Dagen handlede om, hvordan man gør bæredygtig forretning i fremtiden. Undervejs bad debattens moderator, direktør Lone Ryg Olsen fra Danish Food Cluster, paneldeltagerne om at komme med deres bedste råd til de virksomheder, der vil i gang med det bæredygtige.

- Det er vigtigt, at projektet er båret af passion, mente direktør Kristian Ottesen fra Nordisk Tang.

- Ja, passion. Man er nødt til at tro på det, supplerede direktør Henrik Rendbøll fra Møllerup Gods, hvor arrangementet blev holdt.

- Fokusér på produktet; på kernen i dit produkt, fastslog Louise Rosenmeier, der er Sustainability Business Partner hos ingrediensvirksomheden Chr. Hansen.

- Hemmeligheden er bare, at man skal komme i gang, understregede Erik Møller Madsen, nordisk salgschef hos planteolieeksperten AAK.

Og så kom det med at tro på tingene igen på banen, da marketingdirektør Bent Hübertz fra KLS Pureprint skulle komme med sit bedste råd:

- Tro på det dybt ind i din sjæl, anbefalede han.

De gode råd fortsatte i lidt samme boldgade, da innovationsdirektør Lars Aaen Thøgersen fra Peter Larsen Kaffe gav sit besyv med.

- Tag det bæredygtige ind i dig selv og gør det personligt. Uanset hvor nedrig man er, så har man også en rigtig person indeni, sagde han.

Den bemærkning greb Lone Ryg Olsen og rundede det hele af med at bringe det op på brancheniveau:

- Så uanset hvor nedrig fødevarebranchen måtte være, så har den også et hjerte, lød hendes muntre slutbemærkning.






Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ugens grin: Arbejdskammerater

Fiskefabrik ramt af brutal vold

Nyt kyllingeslagteri er "bestemt ikke" halal

Hopballe har en helt særlig underlårsmaskine

Endnu en ny direktør i Dansk Erhverv

Ølsnyd: To mænd idømt fængsel og bøder på 118 millioner

Nyhedsbrev

15.024 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Online Avis Arkiv

Vaffelbaroner har fart på

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Cateringfirma dropper lille køkken

Økologiens paradoks: Må ikke selv fiske tang op af Storebælt

Aalborg får ny ølfestival

Destilleri søger balancen mellem business og bæredygtighed

Økonomisk snusfornuft er påkrævet, hvis man vil stå tilbage, når tsunamien af nye destillerier har lagt sig

Automatisering må vente

To Øl brygger på store planer for nyindkøbt fabrik

Bryggeriet To Øl har købt enorm fabrik på Sjælland og gør klar til at etablere både et bryggeri og et destilleri ... med mere

Meget mere end to øl

Bryggeriet To Øl vil være mere synligt i Danmark

Det her er de mange muligheders land

Kødfri måltidskasser giver tocifret millionunderskud

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Nu går bagerne, slagterne og fiskehandlerne sammen

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyt, fynsk ølsamarbejde

Ugens grin: Den modige smed

Lumsk bagtanke tager form hos Trolden

Ølbryggeri er godt i gang med at lade spiritusproduktion vokse sig stor

55 millioner kødbakker bliver miljøvenlige

Ny sukkerboss i Nakskov

Forsker får pris for udvikling af fødevareprotein

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Topledere ser sorte skyer i horisonten

Danske fødevarer og royale på charmeoffensiv i Sydkorea

Tommel op: Viborg Bryghus flytter

Seminar: Sådan måler man madspild

Bliv klogere på fødevaresikkerhed

Bryghus nyder godt af Liverpools succes

Lolland-Falster vil tiltrække fødevarevirksomheder

Rokkedahl scorer Den Dybe Tallerken

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Modulært ventilsystem til temperaturregulering

RPC Superfos giver Cariocas tuschspande et nyt udseende

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Temperering af chokolade fra Salicath ApS

Indstilling til Danish Retail Award 2019

Vidste du, at EU's største cannabisplantage kommer til at ligge i Danmark?

Nye lovkrav i Polen

Byd velkommen til din nye kollega

Lille luftdyse med stor effekt

Blockchain

Vil du have den bedste kranløsning på markedet? Og skal prisen være den HELT rigtige?

Solar åbner nyt kundecenter i København

PRO-CONSTULT hjælper kunde i gang igen på kun 2 timer

DIAP bliver guldpartner på The Smart Company under hi-messen

Tydeligt overblik over komplekse systemer

Ny pladsbesparende RFID-læser med standardiseret forbindelse til cloud-applikationer fra Siemens

Sikringsholdere til dinskinner

Tid til at stoppe wardrobing

Søges...Sælger med teknisk forståelse!

AB JENSEN MASKINFABRIK holder åbent i sommerferien!

Ny hi-award skal sætte fokus på bæredygtighed

Ny direktør skal sætte turbo på væksten

Hils på din nye kollega - kontorrobotten

Vi har, heldigvis, mange forskellige opgaver

Dansk Procesventilation har installeret fødevareegnet rengøringsløsning hos...

Send til en kollega

0.188