23948sdkhjf

Heartland afslører nye navne til food-program

Festivalen Heartland kan tirsdag løfte sløret for en række navne til årets Food-program. Blandt andet ligger det nu fast, at den bornholmske Michelin-restaurant Kadeau kuraterer og beværter årets Heartland Banquet, mens kokken Mikkel Karstad står for årets Chefs Table.

Samtidig lancerer Heartland Bageriet, som bliver festivalens første livebageri, hvor man – med Lille Bakery som værter – blandt andet kan møde det franske bageri Ten Belles og københavnske Juno.

Derudover tilføjes følgende navne til Food-programmet: Matt Orlando fra restauranten Amass og bryggeriet og restauranten Broaden & Build, fællesmiddag med Christian Bøjlund fra restauranten Frederiksgade42 samt en Tasteland-workshop med kombuchabryggeriet Læsk.

- Årets madprogram er det mest nørdede og livskraftige program til dato på Heartland – et overflødighedshorn af madworkshops på Tasteland, fælles langbordsmiddag i parken, Chefs Table, livebageri med de bedste bagere fra Europa, en ny ciderpavillon, en cocktailbar med landets bedste bartendere, et Beer Lab med mad og mikrobryg og masser af fynske råvarer i sæson og lokale producenter, der springer ud i sommerlyset. Det hele naturligvis forbandet velsmagende, siger programdirektør Emil Blauert.

Frem mod festivalen vil der løbende blive offentliggjort flere navne fra hele verden inden for Music, Art, Talks og Food. De vil alle kunne opleves på Heartland 2019, der finder sted fra torsdag d. 30. maj til lørdag d. 1. juni 2019.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093