23948sdkhjf

Valsemøllen er på opkøbsjagt

Valsemøllen i Esbjerg er på udkig efter en pænt stor virksomhed, som den vestjyske melproducent kan købe - gerne en virksomhed med en omsætning på mellem 50 og 300 millioner kroner.

Det skriver JydskeVestkysten med FødevareWatch som kilde.

- Vi har udviklet os organisk i mange år og fået en vis størrelse. Nu er vi klar til at udvikle os yderligere. Derfor er vi klar til at tage et større skridt i form af et opkøb, siger direktør Niels Brinch-Nielsen til mediet.

Han ønsker ikke at sætte tal på, hvor stort et beløb Valsemøllen har tænkt sig at bruge på omkøbet - men nævner, at det ikke skal være en virksomhed, hvor der skal foretages en turnaround,

Selv har Valsemøllen i forvejen en omsætning på omkring 600 millioner kroner.

Esbjerg-virksomheden meldte tidligere i år ud, at den går tilbage til rødderne ved at lade det succesfulde forbrugerbrand ”Finax” skifte navn til ”Valsemøllen”. Det skete, efter at en forbrugertest har vist, at forbrugerne langt bedre forstår og bakker op om brandet Valsemøllen.

Valsemøllen af 1899 A/S udvikler, formaler og sælger mel, handelsvarer, frø og kerner til bagerbranchen, storkøkkener, detailhandelen, bageriindustrien og til eksport.

Virksomheden har kontor og møller i Esbjerg, Køge og Svendborg og beskæftiger 120 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094