23948sdkhjf

Easyfood fortsætter væksten både her og der

Omsætningen nu pænt over de 300 millioner kroner
Fødevarevirksomheden Easyfood i Kolding har sat sig tungt på markedet for konceptudvikling af convenienceprodukter. I 2018 blev overskuddet på 15,7 millioner kroner efter skat, og Easyfoods' kundeliste fortsætter med at vokse i både Danmark og i udlandet.

Listen tæller nu blandt andre Costa Coffee, Tchibo, Starbucks, McCafé, Tribeka og Lidl, konstaterer Easyfood i forbindelse med offentliggørelsen af 2018-regnskabet.

Det betyder ifølge direktør Flemming Paasch, at virksomheden så rigtigt, da den for nogle år siden vendte sit fokus mod kaffebarer og cafeer og begyndte at arbejde med de trends og tendenser, der passer til netop det marked.

- Salget af convenienceprodukter er eksploderet de seneste år, og det viser, at vi så rigtigt, da vi tidligt gik ind på det marked. Samtidig giver det os nu en helt unik position med vores ”heat and eat”- og ”thaw & serve”-produkter, fordi vi har styr på konceptarbejdet og kan være på forkant med markedet, siger Easyfood-direktøren.

Omsætning på 314 millioner

Det systematiske arbejde betød som nævnt, at Easyfood kom ud af 2018 med et resultat på 15,7 millioner kroner efter skat, en stigning på halvanden million i forhold til 2017. Samtidig steg omsætningen fra 297 til 314 millioner kroner. Væksten kommer ikke mindst fra den stigende succes på de udenlandske markeder.

- Men vi udbygger faktisk også samarbejdet med de eksisterende kunder i Danmark. Vi vil selvfølgelig fortsætte vores strategi for udlandet, men ønsker også at udvikle os på
hjemmemarkedet, påpeger Flemming Paasch, der forventer yderligere vækst i 2019.

Hos Easyfood får kunderne adgang til produkter, der kun kræver minimale køkkenfaciliteter og er nemme at håndtere for ufaglært personale. Kunderne tilbydes hjælp, med alt fra konceptudvikling til iscenesættelse af produkterne, hvilket ifølge Flemming Paash styrker Easyfoods position som videns-virksomhed.

Easyfood, der blev etableret i 2000, har 150 ansatte. Virksomheden blev i december 2018 solgt til fødevarekoncernen Orkla.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064