23948sdkhjf

Fabrikslukning: Fiskemedarbejdere får en ny chance

Medarbejderne på fiskekonservesfabrikken i Nexø på Bornholm er så dygtige, at en del af dem kan få job i Nordjylland i forbindelse med Amanda Seafoods' opkøb af bornholmerproducenten Bornholms A/S.

Det skriver TV2 Bornholm.

- Vi kommer til at skulle bruge otte nye kollegaer i produktionen, og der er også nogle medarbejdere i den tekniske stab, som vi håber kan motiveres til at flytte. Håbet er 10-11 medarbejdere i det hele. Der er dygtige medarbejdere i Nexø med meget erfaring, så det vil jo selvfølgelig være attraktivt for os at få dem med, siger Amanda Seafoods' direktør, Jesper Kold Sørensen, til mediet.

Cirka 30 medarbejdere er berørt af lukningen af fiskekonservesfabrikken i Nexø, idet al produktion efter sommerferien bliver flyttet til Amandas anlæg i Frederikshavn.

Selv om der ikke længere skal være produktion på Bornholm, forsvinder navnet "Bornholms" ikke, idet Amanda Seafoods fortsætter med at markedsføre brandet.

- Navnet "Bornholms" er så stærkt, at det vil vi fortsætte med. Vi ser det som en styrke, at Amanda og Bornholms kan komplimentere hinanden. De har hver sin rolle at spille i forhold til forbrugerne, siger Jesper Kold Sørensen til TV2 Bornholm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125