23948sdkhjf

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Familien bag Restaurant Flammen, der har 15 restauranter i Danmark og én i Hamburg, går nu for første gang i direkte angreb på ejerne af Restaurant Ilden, som har slået sig op på et koncept meget lig Flammens.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Vi har sådan set ikke rigtigt ønsket at kommentere Ildens kopiering af vores koncept. De driver deres restauranter, og vi driver vores. Men når de går direkte ud og lyver om, at vi skulle have kopieret dem, så bliver det for meget af det gode, siger Martin Sunddal fra Flammen-familien til avisen.

Han henviser til, at ejerne af Ilden i en artikel har hævdet, at de var først til at introducere oksemørbrad i deres buffet.

Det er absolut ikke tilfældet, konstaterer Martin Sunddal, som fremhæver, at Flammen første gang havde oksemørbrad på menuen helt tilbage i 2013.

Også andre af Flammens koncepter er ifølge Martin Sunddal blevet direkte kopieret af Ilden, eksempelvis 25 procent rabat til studerende. Alt i alt konstaterer han i Fyens Stiftstidende, at "det føles som at blive bestjålet af en tyv, der bagefter påstår, at du har stjålet fra ham".

Martin Sunddal fremhæver dog, at Ilden på i hvert fald et enkelt punkt ikke har kopieret Flammen: Konkurrenten har således ikke overenskomst for sine ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095