23948sdkhjf

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Restaurantkæden Madklubbens stifter, Anders Aagaard, vil revolutionere det danske tag selv-bord-landskab. Det vil han gøre med en ny kæde med navnet Food Club, som skal tage kampen op mod succesrige spisesteder som Restaurant Flammen og Dalle Valle, skriver Børsen.

Anders Aagaard siger til avisen, at han selvfølgelig har bidt mærke i, at der er rigtig mange af den slags virksomheder, der har tjent gode penge.

I modsætning til eksempelvis Flammen vil Food Club fokusere mere på grøntsager, salatbar og kødfri alternativer end på store mængder kød. Og salatbaren skal bestå af mindre portioner.

- Når man står foran en salatbar er det jo tit sådan, at så er det dåsemajs, oliven med de der røde dimser indeni, noget Thousand Island-dressing og noget baconknas på toppen. Så er det det, man sidder og hugger i sig, fordi man måske ikke helt kan finde ud af at kombinere tingene, så det smager skidegodt. Det er der, vores kokke og erfaring kommer ind i billedet, siger Anders Aaagaard ifølge Børsen.

Food Club findes allerede i København, hvor konceptet er blevet testet det seneste års tid. Nu er ambitionen, at der skal være tale om en landsdækkende kæde. Foreløbig ligger det fast, at Food Club åbner en ny restaurant i Aarhus i midten af maj.






Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094