23948sdkhjf

Slagteri-boss efter blodrøde regnskabstal: Noget skal ske

Fjerkræslagteriet HK Scan i Vinderup i Vestjylland tabte i årets første tre måneder 52 millioner kroner. Det er 10 millioner mere end det samlede underskud i hele 2018.

På den baggrund sætter de finske ejere nu den danske afdeling under lup.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer, som har talt med Vinderup-slagteriets finske direktør, Jukka Nikkinen. Han afviser i avisen, at der er planer om drastiske ændringer på slagteriet i Vinderup, men fastslår, at noget skal ske angående den måde, virksomheden drives på.

- Jeg synes ikke, at vores medarbejdere skal gå rundt og være nervøse for deres job. Det er stadig planen at være i Danmark. De danske kunder efterspørger danske kyllinger. Men vi skal have fundet en økonomisk bedre model. Det er umuligt at garantere jobbet i al fremtid, men det er ikke planen at ændre i Danmark, siger han.

En af forklaringerne på det blodrøde regnskab er ifølge virksomheden, at HK Scan har mistet en meget stor kunde. Nye kontrakter med startdatoer i marts og maj vil gøre indeværende kvartal bedre, men stadig ikke godt nok, lader Jukka Nikkinen forstå.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109